Oblíbené hry

Pet Soccer

1.6.2013
82%
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Pet Soccer je skvělá hra pro každého. Zahrajte si fotbal se zvířátky. Vyberte si mazlíčka (pejska nebo kočku), za kterého budete hrát a vyberte mu dva spoluhráče. Kdyby vám přišla hra moc jednoduchá tak si nastavte obtížnost na normal nebo si zahrajte s kamarádem.

Talking Tom Cat 2

27.4.2014
75%
Hra - Talking Tom Cat 2
Video se načítá
S Tomem se nudit nebudeš. Můžeš mu škodit všelijakými způsoby - několik jich máš přímo jako ikonky, další musíš ve hře najít. Také si můžeš s Tomem "povídat", opakuje po tobě všechno, co mu řekneš do mikrofonu.

Chcete mě?

9.5.2013
77%
Hra - Chcete mě?
Video se načítá
Pro všechny co mají doma čtyřnohé kamarády. Starejte se o pejska a najděte mu majitele. Musíte ho napřed pořádně namydlit, vykoupat, osušit a pak ostříhat drápky. Pro maximální efekt musíte trefit fialový pruh vpravo tak, aby se zastavil až nahoře. Pejskovi potom v průběhu hry kupovat různé doplňky,…

Lego Friends Pet Salon GameNÁŠ TIP

28.10.2014
95%
Hra - Lego Friends Pet Salon Game
Video se načítá
V této unikátní hře si otevřete salón na úpravu zvířátek. Dokážete si poradit a připravit všechna zvířátka na výstavu. To znamená vykoupat, ostříhat, vyčistit zoubky, vybrat vhodnou dekoraci a poté nakrmit. Vždy si přečtěte co mají zvířátka ráda.
Hra - Alvin, Chipmunkové a Harmonika
Video se načítá
Roztomilý oblíbený Chupmunek Alvin se rozhodl hrát na foukací harmoniku. Pomůžete mu, aby jeho písnička zněla opravdu pěkně? Ovládejte harmoniku šipkami tak, abyste chytili všechny letící noty na správně barevná políčka.

Bongo BallsHra na skóreHra o medaile

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video se načítá
Máme tu skvělou zuma pařbu! Střílejte barevné kuličky do hada tak, abyste vždy vytvořili tři stejné, které pak mohou zmizet. Dávejte si pozor, aby vám had neutekl do díry.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.