Oblíbené hry

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Pom Pom Cheerleader

2.3.2013
75%
Hra - Pom Pom Cheerleader
Video se načítá
Vžijte se na chvíli do role roztleskávačky a vymalujte si obrázek s dívkou, která se právě věnuje tomuto zvláštnímu sportu. Použít můžete opravdu širokou paletu barev a je jen na Vás jakou barvu dáte jejím vlasům, oblečení, klasickým střepcům i celému okolí.

Twilight líbání

12.4.2012
76%
Hra - Twilight líbání
Video se načítá
Pro všechny milovnice ságy Twilight je tady super líbací hra, ve které se můžete vžít do hlavní hrdinky Belly, která chce políbit oba své nápadníky. Tentokrát si nemusí vybírat kterému dá přednost, ale užije si pěkné chvilky s oběma ;) Jen je nesmí druhý z kluků přistihnout.

Famous Date

13.6.2013
89%
Hra - Famous Date
Video se načítá
Famous Date není hra v pravém slova smyslu, ale spíš velice zajímavý test, který Vám po sérii otázek určí, kdo z celebrit by byl právě pro Vás tím nejlepším partnerem pro rande snů. Tak neváhejte jděte do toho!
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.
Hra - Monster High Omalovánka
Video se načítá
Vymalujte postupně šest studentek strašidelné střední školy. Můžete se nechat inspirovat seriálovou předlohou, nebo popustit uzdu své fantazii. Všechno je jen na Vás :)
Hra - Monster High Zombie Shake Venus McFlyTrap
Video se načítá
Vyberte Venus hezké oblečení z jejího skříně. Kromě toho v ní najdete pěkné účesy a doplňky, které by se jí mohly hodit.

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Dark Fairy

11.6.2013
94%
Hra - Dark Fairy
Video se načítá
Vytvořte si podle vlastní fantazie tu nejkrásnější lesní vílu. Vybrat pro ni můžete z široké nabídky jednotlivých částí obličeje, nejrůznějších krásných účesů a samozřejmě také typického vílího oblečení. To můžete navíc jakkoli kombinovat a měnit mu barvu. Jak bude nakonec víla vypadat záleží…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.