Oblíbené hry

Canterlot High Student

19.2.2015
46%
Hra - Canterlot High Student
Video se načítá
Vyberte mladé slečně oblečení ve stylu My Little Pony, kromě oblečení a doplňků, jí můžete změnit i účes.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Orange Gravity 2Hra na skóreHra o medaile

25.1.2013
83%
Hra - Orange Gravity 2
Video se načítá
Logická hra, která je druhým pokračováním oranžového čtverečku, který sbírá žlutá jablíčka. Čtvereček je připevněn na laně, které musíte vždy přeříznout tak, abyste posbírali všechny prvky.

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!
Hra - Frozen Wedding Designer
Video se načítá
Hlavní postava z filmu Frozen se vydává a proto potřebuje nádherné šaty, které jí uděláte vy. Nejdříve si načrtnete model a pak se můžete pustit do šití. Příjemnou zábavu.

Ellie Photo Booth Fun

3.1.2016
85%
Hra - Ellie Photo Booth Fun
Video se načítá
Ellie a její kamarádka Samantha si chtějí dělat společné vzpomínky ve foto kabínky, vyberte jim na každou fotku jiné doplňky a vytvořte z nich krásnou dvojku.

Lana Goes to the Beach

14.2.2014
80%
Hra - Lana Goes to the Beach
Video se načítá
Slečna Lana se chystá na pláž, pomůžete ji s výběrem vhodného oblečení? K dispozici budete mít mnoho druhů plážového oblečení, sukně, lehká trička, plavky a ťapky. Jaký outfit pro Lanu zvolíte?

Carnival Slacking

15.9.2013
87%
Hra - Carnival Slacking
Video se načítá
Slacking her není nikdy dost. Sarah se vydala do karnevalového průvodu a nejradši by se stala královnou karnevalu, ale musí předtím stihnout mnoho věcí. Například nalíčit se, namalovat si pusu, napsat smsku nebo zatancovat. Povede se jí stát se královnou?

Baby Christmas Bath

14.1.2014
73%
Hra - Baby Christmas Bath
Video se načítá
Staňte se alespoň na pár minut pečlivou maminkou a posrajte se o tohle rozkošné děvčátko, které potřebuje před návštěvou Santa Clause vykoupat umýt, přebalit a převléknout do pěkného kostýmku. Nakonec se s ní můžete zahrát a podávat jí věci, které si zažádá.

Princess Slacking 2

22.9.2013
86%
Hra - Princess Slacking 2
Video se načítá
Druhý díl s nudící se princeznou. O princeznu se zajímá mnoho nápadníků, ale ji to moc nezajímá, nebo přinejmenším ne ten jeden. Proto se snaží dělat mnoho jiných věcí jako malovat se, pusinkovat další nápadníky (aby z nich byly žáby), jíst dort nebo se projet v kočáře.

Avie Pocket: Birthday

19.2.2016
84%
Hra - Avie Pocket: Birthday
Video se načítá
Oblékněte si a namalujte krásnou slečnu. Než se však dostanete k oblečení a make upu, tak musíte hrát několik miniher. Každá minihra je jiný, jednou dekorujete dort, pak hledáte předměty nebo bavíte hosty. Za každou splněnou minihru získáte nějaké oblečení pro slečnu.

Winter Friends

19.2.2015
66%
Hra - Winter Friends
Video se načítá
Monica, Sara a Misty si chtějí vyrazit ven. Avšak k tomu potrebuju krásné zimní oblečení a boty. Vyberete každé originální outfit?
Hra - Frozen Sisters Manga Makeover
Video se načítá
Oblečte si dvě nejznámější sestry Annu a Elsu a jejich nejlepší kamarádku Rapunzel. Vyberte jim oblečenei, účes a moderní doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.