Oblíbené hry

April Cover Girl

6.8.2012
82%
Hra - April Cover Girl
Video se načítá
V této zajímavé oblékací hře s originální grafikou budete připravovat modelku na obálku dubnového vydání časopisu o módě. Na výběr budete mít z opravdu velkého množství moderních i dost dost netradičních kousků oblečení.

Bratz 25 Makeover

8.3.2012
82%
Hra - Bratz 25 Makeover
Video se načítá
Vyberte si jednu z panenek Bratz a postarejte se o to, aby byla krásnější než kdy dřív. Podle své fantazie jí můžete upravit a nabarvit vlasy, nalíčit jí a dokonce jí dát tetování.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.