Oblíbené hry

Kristen Stewart Real

3.9.2014
68%
Hra - Kristen Stewart Real
Video se načítá
Pomozte Kristen s výběrem pěkných šatů a make-upu, aby mohla jít na plac a dohrát svůj film.

Catwalk Model Makeover

4.8.2014
88%
Hra - Catwalk Model Makeover
Video se načítá
Postarejte se o tuto slečnu a udělejte z ní krásnou kočku. K tomu budete potřebovat krásné šaty a pěkný make-up, který najdete v jejím šatníku. Příjemnou zábavu.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Warrior Maker

6.6.2014
90%
Hra - Warrior Maker
Video se načítá
V této hře si můžeš vytvořit bojovnici podle svých vlastních představ, bez jakýchkoli omezení. Jak bude vypadat?

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.

Goddess Scene Maker

9.9.2013
92%
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Goddess scene maker je super hra pro každou z vás! Vytvořte si nádherné antické, egyptské bohyně nebo víly, které jste ještě neviděly! Bude opravdu z čeho vybírat! Začněte obličejem a barvou pleti a vlasů. Vyberte si z mnoha nádherných účesů, pokračujte k šatstvu, které vás naprosto ohromí, ze…
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Bella's Vampire Makeover

13.11.2013
85%
Hra - Bella's Vampire Makeover
Video se načítá
Bella se o sebe musí rovněž starat. Pomoz jí vybrat pěkný make-up, oblečení a doplňky. Můžeš jí dát podobu klasické Belly nebo slavné hvězdy. Pro kterou možnost se rozhodneš?
Hra - Fashion Studio Prom Dress Design
Video se načítá
Chtěla by si se stát módní návrhářkou? Vyzkoušej si tuto zajímavou práci s hrou Fashion studio, kde bude tvým úkolem navrhnout a ušít šaty. Po ušití stačí modelce vybrat doplňky a může se účastnit plesu.

Crazy Cat Lady Makeover

11.11.2013
88%
Hra - Crazy Cat Lady Makeover
Video se načítá
Hru Crazy Cat Lady Makeover , nelze zařadit mezi klasické typy Makeover hry . Ptáte se proč? Protože hra je zajímavá tím, že kromě toho že děláte kosmetiku dívce, zároveň ji děláte i její kočce. Nezapomínejte na to, že majitelka má vždy přednost před kočičkou. Po kosmetice budete obě oblékat,…

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

My New Room 2

29.4.2012
92%
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Je tady jedna z nejdokonaleji propracovaných dekoračních her, ve které si můžete navrhnout vlastní pokoj. Můžete ovlivnit kde budou dveře a okna, barvu stěn i podlahy, samozřejmě všechen nábytek a doplňky. Aby všechno dokonale sedělo, můžete vším otáčet a najdete tu dokonce funkci na vlastní…

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Proměna tulačky

16.6.2012
93%
Hra - Proměna tulačky
Video se načítá
Udělejte opět krásku ze zanedbané dívky z ulice. Co všechno bude potřeba udělat? Nejdříve musíte vyčistit její obličej, vytrhat obočí, použít masku i nejrůznější krémy. Potom už budete moct vybírat účes, líčení a oblečení.
Hra - Ballerina Perfect Dress Up
Video se načítá
Vyberte ten nejdokonalejší trikot pro krásnou baletku. Je jen na Vás jestli ji připravíte na velké vystoupení, nebo jen běžnou zkoušku. K dispozici budete mít opravdu pestrou nabídku nejrůznějších dresů, punčoch, návleků, piškotů, čelenek a samozřejmě krásných kalsických baletních sukýnek.
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Princess Maker 2

15.6.2013
85%
Hra - Princess Maker 2
Video se načítá
Jak by podle vás měla vypadat ta nejkrásnější princezna? V této opravdu velice povedené a skvěle propracované hře si jednu takovou pohádkovou krásku budete moci od základů vytvořit. Můžete kombinovat nejrůznější krásné oblečení, vybrat si z mnoha barev a použít i spoustu doplňků :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.