Oblíbené hry

Hra - Hello Kitty závody na bruslích
Video se načítá
Zúčastněte se super závodů na kolečkových bruslích, kde si jako svého reprezentanta budete moct vybrat některou z roztomilých kočiček seriálu Hello Kitty. Pohybujete se střídavým mačkáním kláves Z a X. Připravit se, ke startu, pozor, TEĎ!

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.
Hra - Hello Kitty Veggi Drive
Video se načítá
Máme tu skvělou hru pro dívky a nejmenší hráče! V této hře budete mít za úkol, dostat se vždy k obrázku Hello Kitty. V cestě vám však bude stát jako překážka ovoce či zelenina. V každém levelu však existuje cestička, kterou se můžete dostat k obrázku.

Velvet Fashion

14.11.2013
80%
Hra - Velvet Fashion
Video se načítá
Vytvořte této krásné a mladé slečně krásné starodávné šaty. Začněte s účesem a pak můžete pokračovat dále. Bude z čeho vybírat, tak už nečekejte a vyzkoušejte!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.