Oblíbené hry

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

School Flirt

30.5.2011
80%
Hra - School Flirt
Video se načítá
Neobvyklá hra, ve které je tvým úkolem získat co nejvíce kluků, kteří se do tebe zahledí. Stačí si některého z nich vybrat a zaměřit se na něho. Nejsi ovšem jediná, kdo se takhle snaží kluky ošálit, na ulici jsou i jiné dívky. Můžeš s nimi svádět o kluky souboje, rychlým klikáním získáváš nad…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Cupid Forever 2

3.3.2012
86%
Hra - Cupid Forever 2
Video se načítá
V pokračování oblíbené hry Cupid Forever dostanete opět na starost, aby se do sebe zamiloval mladý pár. Tentokrát bude v zoologické zahradě. Když Cupidovi namícháte na šíp špatné ingredience budou se dít zajímavé věci s nejrůznějšími zvířaty. Tak nenechte pár dlouho čekat...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.