Oblíbené hry

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Fiona's Double Makeover

29.8.2013
86%
Hra - Fiona's Double Makeover
Video se načítá
Princezna Fiona z filmu Shrek se potřebuje upravit. Můžeš jí pomoci v její lidské i zlobří podobě. V obou případech tě nejdřív čeká čas strávený v koupelně s různými přípravky a pleťovými maskami, poté můžeš Fionu namalovat a obléci.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Hamster Care

4.6.2013
88%
Hra - Hamster Care
Video se načítá
V této pěkné pečovací hře se budete starat o roztomilého křečíka. V několika malých "hrách" ho postupně umyjete, vysušíte, učešete, nakrmíte, pomazlíte se s ním nebo mu i vyberete zajímavé doplňky. Na začátku máte možnost si zvolit, jestli chcete hrát na čas, nebo bez jakéhokoliv limitu.

Gigi Tattoo Shop

7.8.2013
81%
Hra - Gigi Tattoo Shop
Video se načítá
Vyzkoušej si další hru spojenou s Monster High. Tentokrát má Gigi svůj vlastní tetovací salón. Myslíš, že zvládneš vybrat jejím kamarádkám vhodné tetování a nakonec jim ho vytetovat?

Jarní kráska

2.8.2012
72%
Hra - Jarní kráska
Video se načítá
Oblečte do těch nejkrásnějších společenských šatů modelku v této super oblékací hře. Vyberte jí i účes a nezbytné doplňky. Díky bezvadné grafice a výběru šatů si hru určitě užijete :)

Equestria Girls Rarity

7.6.2013
78%
Hra - Equestria Girls Rarity
Video se načítá
Užijte si tuto povedenou oblíkačku s "poníkovou" slečnou v hlavní roli. Jako vždy jí můžete vybrat účes, oblečení, boty i doplňky,...
Hra - Equestria Girls Fluttershy
Video se načítá
V této hře budete oblékat krásnou slečnu s křidélky. Vyberte jí účes, barvu, oblečte jí do oblečení, co jí podle vás nejvíce sluší. Navlečte jí různé módní doplňky a dejte k ní roztomilého poníka.

Decorate Hamster Hotel

22.5.2013
91%
Hra - Decorate Hamster Hotel
Video se načítá
Je tady další opravdu povedená dekorační hra, ve které tentokrát zařídíte celý zvířecí hotel, ve kterém se budou ubytovávat i pracovat roztomilí křečci. Jak bude vypadat z venku, hotelová hala, nebo jednotlivé pokoje je jen na Vás. Výběr věcí přitom máte opravdu velký ;)

Tessas Party

7.7.2011
77%
Hra - Tessas Party
Video se načítá
V této hře se dostanete do pozice fotografa, který má za úkol dělat fotky na párty. Jak ale udělat tu nejhezčí fotku? Vyberte zúčastněné a snažte se je umístit co nejvhodněji, poté je můžete vyfotit. Podaři se vám udělat hezká fotka na Tessiné párty?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.