Poslední hrané hry

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Hladové slůně

16.4.2012
78%
Hra - Hladové slůně
Video se načítá
Hladové slůně je super postřehová hra vhodná i pro ty nejmenší hráče. Vašim úkolem bude nakrmit roztomilé malé slůně. Aby se Vám to podařilo a sloník snědl banán, musíte správně zvolit podle předlohy sérii šipek na své klávesnici. Dokážete to?

Amusix Flute

1.1.2013
78%
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Hráli jste někdy na flétnu? Ne? Tak máte jedinečnou příležitost si to vyzkoušet. Ze začátku hrajete jednoduché tóny, ale každým kolem začínají být tóny těžší. Když neuděláte ani jednu chybu, tak obdržíte zlatou hvězdu. Dokážete je vyhrát všechny?

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

Red Ball 4 vol.3

6.10.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.3
Video se načítá
Vydejte se se sympatickým kulatým panáčkem na dobrodružnou cestu a pomozte mu zachránit jeho přátele, kteří byli proměněni na kostky v logické skákačce Red Ball 4 vol.3. Vaše cesta bude plné nástrah a protivníků, takže dojít až do cíle nebude jednoduché.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.