Poslední hrané hry

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…
Hra - Disney Princesses Night Out
Video se načítá
Oblečte tři princezny na diskotéku a vyberte jim nejlepší kousky ze šatníku. Nezapomeňte ani na impozantní účesy a doplňky.
Hra - Disney Princess Glittery Party
Video se načítá
Oblečte všechny princezny na dnešní večírek a vyberte pro každou z nich krásné šaty, boty a doplňky. Bude každá z nich jedinečná a krásná?
Hra - Princesses vs Monsters Instagram Challenge
Video se načítá
Kdo udělá lepší šelf? Princezny nebo dívky z Monster High. Oblečte si každou skupinku dívek a rozhodněte o tom, krotí skupina je více fotogenická.

Disney Princess Superstar

27.12.2015
77%
Hra - Disney Princess Superstar
Video se načítá
Oblečte tři princezny a vyberte pro každou originální styl. Jedna může být filmová hvězda, druhá zpěvačka a třetí moderátorka. Vyberte pro ně nejkrásnější kousky ze šatníku.
Hra - Barbie Skating With Princesses
Video se načítá
Vyberte pro každou princeznu krásný outfit od hlavy až k patě. Každá z nich může být individuální a krásná. Vyberte to nejlepší.
Hra - Disney Princess Fashion Stars
Video se načítá
Opět tu máme pro Vás princezny z Disney, které módu prostě milují. Vyberte si princeznu a postarejte se, aby měla dokonalý make-up a oblečení. Která z nich bude nejkrásnější?

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

I Know Right

13.4.2013
79%
Hra - I Know Right
Video se načítá
I Know Right je název velice povedené oblíkačky, ve které dostanete na starost vizáž hned tří kamarádek. Vyberte pro ně podle svého vkusu ty nejlepší šaty, svetříky i sukně nebo kraťasy a doplňte je punčochama a botama. Bude jim to nakonec spolu přádně slušet, aby mohly vyrazit do školy, nebo jen…

Shiny Sisters 2

23.5.2014
80%
Hra - Shiny Sisters 2
Video se načítá
Izabela a Sandra jsou jako dvě sestry. Dělají spolu téměř vše a dneska se jde nakupovat! Takže je na to musíte hezky obléct a nalíčit! Vyberte jim něco hezkého a kochejte se jejich krásou.

Easy Chess

23.5.2011
56%
Hra - Easy Chess
Video se načítá
Patří šachy mezi vaše oblíbené hry? V tom případě vyzkoušejte tuto onlinovku Easy Chess, ve které si můžete vyzkoušet vaše dovednosti. Podaří se vám podařit počítač a zvítězit? Hra umožňuje v případě špatného kroku vrátit poslední akci zpět, takže máte vítězství podstatně jednodušší.

Robo Chess

30.5.2011
56%
Hra - Robo Chess
Video se načítá
Hezky zpracované šachy pro jednoho hráče. V této hře je vaším soupeřem robot, ovšem nemusíte se bát, že by byl neporazitelný. I on má své nedostatky, je tedy jen na vás, zda ho dokážete porazit.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Piškvorky

2.3.2012
66%
Hra - Piškvorky
Video se načítá
Každý, kdo rád potrápí své mozkové závity si přijde na své v on-line verzi klasických piškvorek. Hra je o to těžší, že budete hrát proti počítači, který v podstatě nedělá chyby. Dokážete ho porazit?
Hra - Flash Ludo - Člověče nezlob se
Video se načítá
Určitě jste někdy hráli, člověče nezlob se, tak tu pro vás jednu takovou hru máme. Určitě pravidla znáte každý, ale radši je objasníme. Musíte hodit číslo 6, abyste mohli dát panáčka do pole. Když hodíte znovu 6, tak hrajete znovu. Panáček musí obejít celé hrací pole až do domečku. Máte na to…

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...
Hra - First Ball of Baby Princess
Video se načítá
Obleč si nejen královnu, ale i malou princeznu do některých z mnoha nádherných šatů. Nezapomeň na vkusné líčení, vlasy a doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.