Poslední hrané hry

Rogue Soul

28.10.2012
80%
Hra - Rogue Soul
Video se načítá
Rogue Soul je akční postřehové hra, ve které se stanete starověkým zlodějem, na kterého je vypsána tučná odměna. Abyste tuto odměnu ještě zvýšily, je potřeba co nejdéle unikat strážcem. Při úniku vám přijde vhod množství bonusů, které vám umožní seskočit s padákem či použít nože na likvidaci…

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Falldown ColorHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
70%
Hra - Falldown Color
Video se načítá
Falldown Color je klasická hra, ve které padáte s kuličkou skrze patra a nesmíte se zaseknout. Pokud se tak stane, tak prohráváte. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.