Poslední hrané hry

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Draw My Cute Cat

5.3.2013
78%
Hra - Draw My Cute Cat
Video se načítá
Spojovačky, které mají tolik rádi právě ti nejmenší, nenajdete už jen v papírové podobně, ale i virtuálně. Klikejte myší na jednotlivé body a hezky postupně spojujte čísla od jedničky až do úplného konce. Uvidíte, jak pěkný obrázek se Vám po spojení všech bodů ukáže :)
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Doodle Jump

26.1.2017
76%
Hra - Doodle Jump
Video se načítá
Máme tu super skákačku, ve které se snažíte získat co nejvíce bodů. Dávat pozor si musíte na překážky a hlavně nespadnout dolů.

Adorabel Barbie Dress up

17.7.2013
93%
Hra - Adorabel Barbie Dress up
Video se načítá
Barbie má opět módní krizi a potřebuje vaši pomoc. Vaším úkolem je obléknout Barbie tak, aby vypadala co nejlépe. Ve hře budete Barbie vybírat správný make-up, šaty a samozřejmě doplňky. Staňte se i vy módní poradkyní a pomozte Barbie.

Baby Hazel Naughty Cat

6.2.2014
94%
Hra - Baby Hazel Naughty Cat
Video se načítá
Postarejte se společně s Hazel o její milou kočičku. Potřebuje vykoupat a pěkně obléknout. Nezapomeňte ji pořádně nakrmit jinak bude kočička agresivní.

Baby Hazel Sports Day

26.5.2015
83%
Hra - Baby Hazel Sports Day
Video se načítá
Hazel a její kamarádi mají projít sportovního dne. Pomozte jí s přípravou a samotnou výhrou v každé hře!
Hra - Santa Claus Beardy Makeover
Video se načítá
Santa dokončuje poslední přípravy na Vánoce, měl toho tolik, že úplně zapomenul na sebe. Vypadá tak unaveně a jeho vousy jsou jedna velká bída. Pomozte mu je napravit a nahodit mu nový vzhled. Jak skončíte se Santou, tak můžete vyzdobit soba.
Hra - Now &Then Draculaura Sweet Sixteen
Video se načítá
Oblečte Draculaura do tří různých stylů. Ve kterém bude vypadat nejlépe? Rozhodněte to!

Summer Holidays

18.9.2016
76%
Hra - Summer Holidays
Video se načítá
V této hře budete spojovat různé ovoce, jako banány nebo jahody. Pro spojení musí být minimálně tři stejné.

BigJump ChallengeHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
76%
Hra - BigJump Challenge
Video se načítá
Máme tu další skvělou sportovní hru! Tentokrát se budete snažit předvést co nejlepší skok na lyžích. Zapojit musíte i triky! Máte 5 pokusů a celkový výsledek se vám uloží.

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.