Poslední hrané hry

Barbie Play House

2.9.2013
68%
Hra - Barbie Play House
Video se načítá
Barbie se rozhodla svým dětem postavit zahradní domek s klouzačkou a houkačkou. Pomůžeš jí s dekorací, aby se domeček dětem líbil?

Zařizování ložnice

9.7.2012
79%
Hra - Zařizování ložnice
Video se načítá
V této graficky velice pěkně vyvedené hře si budete moct podle sebe zařídit ložnici. Vyberete si z několika variant postelí, nábytku, osvětlení, koberečků, ale i barev stěn a podlah nebo druhů oken. Variant a různých kombinací na Vás čeká opravdu hodně.
Hra - Princesses Fashion Puffer Jacket
Video se načítá
V této hře budete oblékat několik slečen. Vždy, jakmile jednu obléknete, odemkne se vám další slečna. K dispozici budete mít několik outfitů a doplňků.

Princess Secret Santa

23.12.2016
82%
Hra - Princess Secret Santa
Video se načítá
V této hře se sejdou 4 kamarádky, aby si každá z nich vylosovala jméno jiné a vybrala ji ten správný dárek. Snažte se své kamarádky potěšit.

Hotel Room Decoration

29.10.2012
85%
Hra - Hotel Room Decoration
Video se načítá
Zařiďte ten nejkrásnější hotelový pokoj, do kterého se bude těšit každá mladá slečna a dívka. Vybírejte z mnoha variant postelí, nočních stolků, psacích stolů, pohovek, obrazů, koberců i oken, lustrů, vzorů podlah a tapet na zdi.

Devilish Cooking

1.1.2013
95%
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Určitě znáte postřehové hry, ve kterých se ďáblice snaží prosadit vedle anděla a skazit jí andělskou práci. Tentokrát budete mít za úkol upéct a začarovat jídlo. První podle návodu uděláte jídlo (v každém levelu jiné) a pak už půjde jen o to začarovat ho na svou stranu, když se druhá slečna nebude…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.