Poslední hrané hry

Rocket Toilet

14.12.2014
95%
Hra - Rocket Toilet
Video se načítá
Vystřelte se na záchodové míse co nejdále! Čím dále doletíte, tím více peněz dostanete. Navíc sbírejte při letu i různé bonusy. Za peníze pak můžete nakupovat mnohá vylepšení.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?
Hra - Catscratch This Means War
Video se načítá
Neschopni žít v míru, Gordon, Bilk a Waffle si vyhlásili navzájem válku, která se odehrává v domě, ve kterém žijí. Tato hra je velmi podobná Worms Armageddon, takže jestli jste jí někdy hráli, tak určitě nebudete mít problém s touto hrou. Stačí jen vybrat zbraně a správně je použít, máte na to 30…

Daily Pet City

5.8.2014
85%
Hra - Daily Pet City
Video se načítá
Dokážete si vytvořit vlastního miláčka a postarat se o něj. Musíte mu nakoupit oblečení a také se pravidelně starat o jeho stravu. Pokud bude nespokojen, všechno Vám řekne, takže se snažte co to půjde.
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.
Hra - Má mě rád, nemá mě rád...
Video se načítá
V této hře si budete moct ověřit, jak se k sobě hodí vybraná dvojice. Stačí napsat na začátku dvě jména, vybrat si kytičku na které to budete chtít zkoušet a zvířátko, co bude lístky rostliny okusovat a můžete začít. Vždy kliknete na lístek, housenka (nebo jiný tvor) ho sní a podle toho, jak lístky…

Baby Blimp

16.2.2012
92%
Hra - Baby Blimp
Video se načítá
Věříte, že čáp nosí děti? V této hře rozhodně ano. A zajímalo by Vás kde je bere? No přece v továrně na děti! A právě v této továrně budete obsluhovat výrobu dětí a podle zakázek jejich rodičů posílat na zem holčičky, nebo chlapečky. Nejdůležitější ale bude se o ně postarat v době, než budou…

Charming Girls

23.3.2012
98%
Hra - Charming Girls
Video se načítá
Charming Girls je bezvadně propracovaná hra ušitá přímo na míru pro holky. Uplatníte v ní své strategické schopnosti, postřeh i soutěživost. Půjde totiž o to, ovládnout všechny kluky v okolí ;) Vyberete si postavu a vrhnete se do ulic, kde s kluky začnete flirtovat a uvězňovat do pod svůj vliv do…

Pony Club Decoration

31.3.2012
89%
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
V této výborné dekorační hře plné těch nejroztomilejších zvířátek a hlavně poníků budete mít opravdu obrovské množství možností, jak a kam všechna zvířátka postavit, co je nechat dělat a jak jim jejich farmu vyzdobit. Tak na co čekat?
Hra - My Little Pony Pinkie Pie Party Time
Video se načítá
V této hře si oblékneš Pinkie Pie, kterou můžeš znát z My Little Pony - Equestria Girls.
Hra - My Little Pony Explore Ponyville
Video se načítá
Prožijte krásný den v přítomnosti svého oblíbeného poníka. S ním můžete zažít různý druh zábavy, stačí si vybrat. Jisté je to, že každý z nich má jiné koníčky. Najdi si svého favorita.

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Nuda v kanceláři 6

23.5.2013
91%
Hra - Nuda v kanceláři 6
Video se načítá
V této super postřehové hře na vás zase čeká znuděná slečna, která se chce místo práce v každé volné chvilce věnovat svým záležitostem. Pomozte jí vystihnout ty správné okamžiky, aby mohla v klidu napsat sms, vyčistit si boty, upravit vzhled nebo dokonce něco uplést.

Malá čarodějka 2

11.12.2014
94%
Hra - Malá čarodějka 2
Video se načítá
Namíchejte pro žábu ten správný lektvar! Pokud bude lektvar dobrý, tak se z žáby stane prince, pokud ne, tak uvidíte. Lektvar je složen ze 3 ingrediencí. Vy jich na výběr máte 4, což stěžuje možnosti.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Charming Girls 2

25.3.2012
98%
Hra - Charming Girls 2
Video se načítá
Užijte si druhé pokračování super hry, ve které jde o to, ulovit a ovládnout co nejvíc kluků. Vyberete si tentokrát z několika hrdinek a přibyly i herní verze arkády a jednotlivých misí. Tak vzhůru do boje o klučičí srdce!

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.