Poslední hrané hry

Solarmax

1.3.2012
79%
Hra - Solarmax
Video se načítá
Ponořte se do nekonečného vesmíru ve výborné strategické hře Solarmax. Vaším úkolem bude obsadit co nejvíce planet tak, že k nim ze svých domovských planet budete vysílat sílu a části populace. Když Vaše populace převýší tu původní na cizí planetě, tak ji získáte. Ale dejte si pozor, abyste nepřišli…

Cloud Wars

3.11.2012
79%
Hra - Cloud Wars
Video se načítá
Ve strategické hře Cloud Wars bude vaším úkolem v každém kole porazit a ovládnout všechny obláčky na obloze. Postupně můžete k nepřátelským obláčkům vysílat své jednotky, dokud je úplně neovládnete. Váš úspěch bude záviset zejména na vhodně zvolené taktice.

Potion Panic

1.6.2012
69%
Hra - Potion Panic
Video se načítá
Ve hře Potion Panic budete mít za úkol bránit se před hordou nebezpečných protivníků. K obraně však nebudete využívat zbraně, ale speciální elixíry, které si můžete namíchat. Každý elixír má jiné účinky a je vhodný pro jiný typ protivníků.

Tesla Defense

22.12.2012
76%
Hra - Tesla Defense
Video se načítá
Ve hře Tesla Defense budou na vás útočit stovky nepřátel, které musíte zničit za pomoci laserového paprsku vycházejícího z vrcholu vaší věže. K obraně můžete využít i další menší věže, které však musíte nejdříve postavit.

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Pong Command

30.5.2014
83%
Hra - Pong Command
Video se načítá
Máme tu pro vás super unity3D ping pong. Odpalte asteroid ze Země a snažte se ho nasměrovat přímo na druhou planetu. Máte na to pokaždé vyhrát?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.