Poslední hrané hry

Hra - Barbie's Valentine's Disaster
Video se načítá
Barbie se zašpinila a nyní potřebuji sehnat nové šaty, aby stihla svou schůzku s přítelem. Pomozte jí s výběrem nových šatů, aby si rande mohla užít.
Hra - Barbie Family Winter Trip
Video se načítá
Barbie, Ken a jejich malá holčička jdou společně na první dovolenou do hor. Připravte všechny a oblečte je do tohoto chladného počasí. Příjemnou zábavu.

Barbie Roman Princess

27.9.2013
75%
Hra - Barbie Roman Princess
Video se načítá
Barbie přichází s novým nápadem a to převléci se za římskou bohyni. Pomůžeš jí s tímto problémem a vybereš jí pěkný účes, šaty a doplňky?

Barbie Flight Attendant

11.8.2013
79%
Hra - Barbie Flight Attendant
Video se načítá
Práce letušky je velmi zajímavá, ale i důležitá. Při této práci je velmi důležitý příjemný vzhled, který byste měli vyplnit právě vy. Barbie je v této hře letuškou a neví si vybrat správné šaty na její první let. Pomozte jí a připravte ji do práce.
Hra - Barbie Princess High School
Video se načítá
Barbie a její dvě spolužačky Ellie a Cindy se připravují na letošní ples. Pomozte každé z nich s výběrem účesu, oblečení a doplňků. Ab y jste jednotlivou slečnu mohli obléci musíte na ni kliknout myší. Příjemnou zábavu.

Barbie ve sportovním

7.6.2012
69%
Hra - Barbie ve sportovním
Video se načítá
Je tady další krásná oblíkačka s panenkou Barbie v hlavní roli. Tentokrát chce jít Barbie sportovat. Pomůžete jí vybrat to nejlepší oblečení, aby jí to i tentokrát co nejvíce slušelo?
Hra - Miminko v oblečku zvířátka
Video se načítá
V této moc roztomilé oblíkačce budete vybírat zvířátkový kostým pro miminko. Na výběr budete mít z kompletních převleků třeba za králíčka, žabičku, opičku, medvídka, pandu a mnoho dalších. Je jen na Vás, který miminku oblečete. Nakonec mu můžete dát do ručiček nejrůznější hračky a zvolit i z…

Dress my Baby

15.8.2011
77%
Hra - Dress my Baby
Video se načítá
Ve hře Dress my Baby je vaším úkolem oblékat miminko. Není to však pouze na vás, musíte děťátko obléct podle toho co se mu líbí, jinak bude plakat. Abyste postoupili do dalšího levelu, musí být vaše miminko šťastné.

Cute Baby

15.8.2011
75%
Hra - Cute Baby
Video se načítá
Cute Baby je trochu jiná oblíkačka. V této hře totiž neoblékáte žádnou celebritu ani panenku - oblékáte totiž miminko. Vybírat můžete jednak z mnoha kusů oblečení, ale také z různých účesů. Hra je velmi povedená a ovládá se snadno.

Baby Hazel Goes Sick

28.8.2013
84%
Hra - Baby Hazel Goes Sick
Video se načítá
Postarej se o malou holčičku, která onemocněla. Bude postupně potřebovat různé medicíny, injekci nebo třeba zavázat ruku. Ačkoli je to teprve malé dítě, řekne si, co potřebuje, a ty se podle toho můžeš řídit. Podaří se ti ji vyléčit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.