Oblíbené hry

Hra - Vampire Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se stáváš módní návrhářkou a tvou zákaznicí je překrásná upírka. Nejdříve si musíš udělat návrh šatů, které budeš chtít šít. Vybrat si můžeš z několika různých střihů a mnoha barev. Poté nakreslíš na látku jednotlivé části, které vystřihneš. A nakonec už jen celé dílo sešít.

Zdobení hrnku

24.9.2012
88%
Hra - Zdobení hrnku
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Budete si moct navrhnout vlastní hrnek na pití. Vyberte si jeden ze dvou tvarů (nebo skleničku), základní barvu, podkladový vzor a přidejte i některý ze super moderních obrázků :)

Baby Hazel in Kitchen

23.8.2013
87%
Hra - Baby Hazel in Kitchen
Video se načítá
Dítě v kuchyni! Ano, tentokrát budete mít za úkol postarat se o malou holčičku. V první úrovni s ní půjdete na nákupy, pro nějaké ovoce, zeleninu, čerstvé výrobky nebo potřeby do kuchyně. Pak s její pomocí ukuchtíte něco k jídlu a najíte se.

Hip Hop Barbie

22.11.2013
79%
Hra - Hip Hop Barbie
Video se načítá
Vystrojte krásnou Barbie do hip hopového oblečení. Budete mít na výběr ze spousty oblečení z 80. a 90. let!! Tak zapojte vaši fantazii a vystrojte jí podle sebe.

Tattoo style shop

26.1.2012
81%
Hra - Tattoo style shop
Video se načítá
Je tady opravdu velice kvalitní a propracovaná hra, která Vás určitě chytne. Hlavní postavě budete dělat tetování. Na výběr přitom máte ze dvou herních variant. Buď můžete hrát rychlou verzi, která připomíná oblíkačku, nebo se vžít přímo do majitelky tetovacího salónu.

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…
Hra - Sářina lekce vaření  - pečené kuře
Video se načítá
Naučte se další z klsických receptů od učitelky vaření Sáry. Tentokrát to budou pečená kuřecí stehýnka. Jako vždy si budete muset samy vše přichystat a teprve potom se podle pokynů v pravém horním rohu budete moci pustit do samotného vaření. Výsledek ale o to víc potěší, když víte, že jste vše…

Funky Nail Design

24.9.2013
85%
Hra - Funky Nail Design
Video se načítá
Baví vás lakovat si nehty a péče o ně? V tom případě, byste si měli zahrát hru Funky Nail Desing, kde bude vaším úkolem připravit nehty na lakování, aby vypadaly, co nejlépe. Pokud nemáte, co na práci tato hra je skvělým odreagováním a ještě se u ní pobavíte.

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Monster High Rock Band

19.11.2013
90%
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Baví tě oblékání slečen z Monster High? Jestli ano, tak tě tohle zaručeně bude bavit! Oblékat budeš totiž hned pět studentek Monster High, které se rozhodly založit si rockovou kapelu. Podle toho musí také vypadat a tak jejich vzhled nebude jen tak obyčejný!

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Bratz kissing

12.8.2011
68%
Hra - Bratz kissing
Video se načítá
Ve hře Bratz kissing se vaše hrdinky dostali na párty se svým klukem, kterého chtějí políbit. Vaším úkolem je pomoct jim s prvním polibkem. V tom vám budou ale bránit ostatní holky, které vás při líbání neustále vyrušují.

Rock Singer

3.8.2013
85%
Hra - Rock Singer
Video se načítá
Velice pěkná hra, ve které budete oblékat neznámou rockovou hvězdu. K dispozici budete mít mnoho krásných oblečků, které můžete skvěle sladit dohromady. Navíc můžete přidat i doplněk v podobě mikrofonu.
Hra - Top Nails with Kristen Stewart
Video se načítá
Herečka hrající hlavní hrdinku ve filmové sérii Twilight potřebuje tvou pomoc. Chce si udělat co nejpěknější nehty. Nejdříve je třeba o ruce řádně pečovat a použít různou kosmetiku, poté už si můžeš hrát s barvami nehtů, se vzory, nálepkami nebo 3D aplikacemi. Udělej Kristen co nejhezčí nehty!

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Paris Shopping Spree

30.8.2012
73%
Hra - Paris Shopping Spree
Video se načítá
Navštivte vyhlášené pařížské obchody s módou a zkuste v nich najít všechny schované boty, šaty, kabelky, klobouky, šperky a další módní doplňky. Dokážete tento nelehký úkol v přeplněných buticích splnit?

Growth Commemorative Album gameNÁŠ TIP

11.8.2013
95%
Hra - Growth Commemorative Album game
Video se načítá
V této super hře budete moct vytvořit fotoalbum pro krásnou slečnu. Zachyťte ji v nejrůznějších okamžicích jejího života. Vyberte si, jak má být stará, oblékněte ji, učešte, zvolte pro ni pozadí a vyfotografujte. Nakonec ozdobte podle vlastní fantazie i samotné album.

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Summer Camp Slacking

12.10.2013
91%
Hra - Summer Camp Slacking
Video se načítá
Další z mnoha Slacking her tě zavede do prostředí letního tábora. Sára si ho chce co nejvíc užít, ale má vedoucího, který jí nic nechce dovolit. A tak musí vše dělat tajně - rozdělávat oheň, hrát na kytaru, mazat se opalovacím krémem, hledat kamarády nebo třeba jezdit na lodi.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.