Oblíbené hry

Bioblast

30.8.2014
73%
Hra - Bioblast
Video se načítá
Ve hře Bioblast musíte ničit viry, protože jinak se dostanou až na konec své cesty, což pro Vás znamená, že onemocníte. Pokud spojíte tři viry k sobě, pak se sežerou navzájem.

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Vyberte oblečení holčičce anime, která čeká na svůj nový outfit. Oblečení a doplňkům můžete změnit barvu, dle vlastního výběru.

2048 2 Player

13.7.2014
71%
Hra - 2048 2 Player
Video se načítá
Ve hře 2048 2 Player si budete moci užít mnoho zábavy s kamarádkami. Cílem je složit pomocí součtu co nejdříve číslo 2048.

Suma

30.11.2012
89%
Hra - Suma
Video se načítá
Zahrajte si další super hru typu ZUMA. Opět bude Vašim úkolem zlikvidovat všechny kuličky v hracím poli a nedopustit, aby se dostaly až k otvoru který hlídáte. Kuličky zmizí tak, že vystřelíte barevnou kuličku a spojíte tím minimálně 3 kuličky stejné barvy. Všechny, kdo rádi soutěží, jistě nadchne i…

Dress up Azalea 2

21.3.2014
89%
Hra - Dress up Azalea 2
Video se načítá
Je tu další pokračování hry Azalea, kde si svou hrdinku můžete opět obléci. Na výběr máte množství topů, šatů a doplňků. Bude opět krásná?

Strand

22.11.2013
78%
Hra - Strand
Video se načítá
Strand je logická hra, ve které je vaším hlavním cílem vytvořit požadovaný počet spojení. Spojení vychází z jednoho bodu do dalšího, stejnobarevného bodu. Každý bod má ukazatel zbývajícího počtu spojení.

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.

Beauty resort

23.5.2011
68%
Hra - Beauty resort
Video se načítá
V této hře se z vás stane majitelka wellnes centra. Vaším úkolem je starat se o zákazníky a co nejrychleji jim poskytovat služby. Pokud se vám bude dařit, můžete ve vyšších levelech získat lepší vybavení a také více zákazníků.

Candy Doll Creator

29.12.2013
93%
Hra - Candy Doll Creator
Video se načítá
Tato hra je velmi originální hlavně v tom, že si můžete vytvořit svou vlastní panenku. Můžete jí vybrat barvu pleti, oči, ústa, ale i oblečení, které můžete různorodě dekorovat a barvit. Nezapomeňte ani na doplňky, které dokážou panenku pěkně oživit. Vytvořte si svou vlastní panenku.
Hra - Barbie Marilyn Style Dress Up
Video se načítá
Marilyn Monroe je nezapomenutelná osobnost, která se svým typickým oblečením, zapsala do světové mody. Proto chce i Barbie vyzkoušet tento styl. Dokážete ji obléknout tak, aby se na ni podobala?

Dark Fairy

11.6.2013
94%
Hra - Dark Fairy
Video se načítá
Vytvořte si podle vlastní fantazie tu nejkrásnější lesní vílu. Vybrat pro ni můžete z široké nabídky jednotlivých částí obličeje, nejrůznějších krásných účesů a samozřejmě také typického vílího oblečení. To můžete navíc jakkoli kombinovat a měnit mu barvu. Jak bude nakonec víla vypadat záleží…

Style Kaya's Phone

4.1.2014
69%
Hra - Style Kaya's Phone
Video se načítá
V této dekorační hře budete upravovat mladé slečně její telefon. Vyberte jí telefon, vzhled, spořič a další různé doplňky, které jí můžete dát.

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Mega Singer

15.11.2013
77%
Hra - Mega Singer
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou a mladou zpěvačku. Napřed jí udělejte krásný účes, budete mít na výběr ze stylového oblečení a dalších módních doplňků.

Skateboarding Barbie

2.10.2013
76%
Hra - Skateboarding Barbie
Video se načítá
Neobvyklá oblíkačka, ve které tě čeká oblékání Barbie nejen normálním oblečení, také nejen vybírání účesu a doplňků, ale také vybírání jednoho ze tří skateboardů. Barbie se totiž na skateboard chystá.

Summer Shells

25.7.2011
82%
Hra - Summer Shells
Video se načítá
V této hře jste dostali za úkol potápět se s malou holčičkou a sbírat poklady, které nalezne v moři. Během časového limitu musíte posbírat co nejvíce mušlí a další předmětů, které naleznete v moři. Nezapomínejte ovšem na to, že se holčička musí pravidelně nadechovat a vyplavat tak na hladinu.

Woobies

20.8.2012
89%
Hra - Woobies
Video se načítá
Tak taková postřehová hra tu ještě nebyla. Za úkol budete mít vystřelovat barevné kuličky a spojením tří stejných barev je odstraňovat z herního pole. Tento princip jistě znáte. Tato hra je ale výjimečná svou krásnou grafikou a ztvárněním kuliček, které jsou chlupaté, roztomilé a budou se na Vás…

Dekorace na párty

22.7.2012
78%
Hra - Dekorace na párty
Video se načítá
Připravte pokoj na pořádnou oslavu. Jak by měl podle Vašich představ vypadat a o jakou oslavu vlastně půjde. Vyberte osvětlení, podlahy, výhled z okna, transparent a samozřejmě taky hudbu a zábavu.

Emo

16.7.2012
77%
Hra - Emo
Video se načítá
Pro všechny milovice stylu emo je tu krásná oblíkačka, ve které se budete moct opravdu předvést. Na výběr je tu z velkého množství účesů, triček, sukní kalhot i celých stylových šatů.

New Moon Puzzle

12.3.2012
73%
Hra - New Moon Puzzle
Video se načítá
Užijte si bezvadné puzzle s obrázky z oblíbeného filmu Stmívání. Před začátkem si budete moct zvolit přesný počet dílků i to, jestli mají být správně otočeny. Hru si tak užije opravdu každý. Zajímavostí je, že se obrázky mění již v průběhu skládání, takže musíte být přizpůsobivější než u jiných…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.