Oblíbené hry

Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Singing Horses

13.7.2013
75%
Hra - Singing Horses
Video se načítá
Ve hře Singing Horses bude vaším úkolem vytvořit skladbu za pomoci čtyř zpívajících koní. Každý kůň mí jiný hlas, což vám umožní je různě kombinovat a tak komponovat stále nové a nové skladby.

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video se načítá
V této hře máte pódium s poníkem v baletním oblečku. Můžete měnit pozadí pódia, přepínat písničky, můžete přidat i další 4 poníky navíc. Klikejte na ikonky a sledujte piruety a tanečky, když zmáčknete 4 po sobě tak se vám zobrazí šipka, na kterou když kliknete tak vám tancují.

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Samurai FruitHra s oceněním

26.9.2013
79%
Hra - Samurai Fruit
Video se načítá
Samurai Fruit je velmi rychlá postřehová hra, ve které je tvým úkolem přeseknout všechno ovoce, které lítá nahoru. Za každé ztracené ovoce máš ale život dolů, tak si dej pozor, aby ti nic neuteklo! Povede se ti získat co nejvyšší skóre?
Hra - Ever After High Raven Queen
Video se načítá
Makeover hra s Raven Queen, kterou můžeš znát z Ever After High. Nejprve tě čeká chvíle v koupelně s různými krémy a také s pleťovou maskou a diamanty. Je třeba zbavit se i kruhů pod očima a podobně. A pak už můžeš Raven krásně nalíčit, učesat a vybrat hezké bláznivé šaty.
Hra - Music Festival Venus Mcflytrap
Video se načítá
Venus Mcflytrap znáš určitě ze seriálu Monster High. Teď se vydává na večírek plný muziky a ty ji máš obléci co nejlépe. Jako vždy máš na výběr ze spousty ulítlého oblečení, stejně jako se můžeš vyřádit na barvě i střihu vlasů.
Hra - Ever After High Apple White
Video se načítá
Další hra s Ever After High, tentokrát s Apple White. Proveď zkrášlovací kúru, nezapomeň na žádnou mastičku nebo pleťovou masku, vytrhej obočí. A pak ji můžeš namalovat, vybrat jí zajímavé šaty a účes.

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

My Colorful Hair Day

1.9.2013
82%
Hra - My Colorful Hair Day
Video se načítá
My Colorful Hair Day je hra, při které se nudit rozhodně nebudete. Ptáte se proč? Protože je jen vás, jakou vizáž modelce dáte. Ve hře se budete starat o její pleť, líčení, vlasy a samozřejmě zůstává na vás výběr oblečení a doplňků. Vyberte jí i vy pěkný out-fit a připravte ji na rande.

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?

Barman

24.5.2013
76%
Hra - Barman
Video se načítá
Skvělá hra, ve které můžete míchat vlastní koktejly! K dispozici budete mít kromě nepřeberného množství nápojů i citrony nebo led. Výsledný nápoj dáte ochutnat barmanovy a ten Vás ohodnotí.

Hopyon

16.9.2013
73%
Hra - Hopyon
Video se načítá
Fialový míček se zajímavou anténkou se chce dostat co nejvýše, a to pomocí přeskakování z plošiny na plošinu. Nesmíš s ním spadnout dolů! Myslíš si, že se dokážeš dostat až k Plutu?

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…

Paddle Ball

28.11.2013
68%
Hra - Paddle Ball
Video se načítá
Paddle Ball je na první pohled jednoduchá hra, avšak po pár minutách zjistíte, že až tak jednoduchá není. Jaký je váš úkol v této hře? Nejen, že musíte míček udržet na raketě, ale také musíte získat, co nejvíce úderů. Budeš právě ty ta nejlepší?

Temple Run 2

15.6.2013
84%
Hra - Temple Run 2
Video se načítá
Tato skákačka na skóre vás jistě pohltí. V menu si vyberte postavu muže nebo ženy, na tom nezáleží, protože obě dvě mají stejné hodnocení a můžete vyrazit. Jde o to utíkat co nejdále, kam nohy dovolí. Sbírejte po cestě otazníky, které vám buď, pomůžou nebo jen přitíží, třeba jako tím, že se otočí…

Runner

12.4.2012
82%
Hra - Runner
Video se načítá
Hra Runner vás překvapí zejména svou jednoduchostí, která však nijak nesnižuje hratelnost. Vaším úkolem bude přeskákat, co nejvíce překážek a dostat se tak, co nejdále. Rychlost vašeho běhu se bude zvyšovat, abyste to neměli až tak jednoduché. Skáče se šipkou nahoru.

Gluey 2

27.6.2012
79%
Hra - Gluey 2
Video se načítá
V logické hře Glue 2 bude vaším úkolem takticky odebírat z hrací plochy barevné prvky a to tak, aby množství prvků v nádobě nepřekročilo určitou hranici. Po každé když necháte nějaký barevný prvek zmizet, další přibudou. Zejména proto je důležité odstraňovat ty největší prvky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.