Oblíbené hry

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.
Hra - Shrek forever after similarities
Video se načítá
Je tady oblíbený zelený zlobr a jeho kamarádi tentokrát ve hře, která prověří Váš postřeh. Budete vždycky porovnávat dva obrázky, z nichž na jednom bude někdo ze seriálu Shrek, a budete hledat věci ve kterých se schodují. Dokážete najít všech 5?

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Eye Care

6.10.2013
79%
Hra - Eye Care
Video se načítá
Zahrajte si hru, ve které se budete starat o děti a jejich oči. Provedete kompletní oční prohlídku a následně se podrobíte očním testům, jako je rozpoznání písmen nebo číslic. Jako doktor pak musíte zjistit jaká dioptrie je do nových brýlí potřeba.

Fiona's Double Makeover

29.8.2013
86%
Hra - Fiona's Double Makeover
Video se načítá
Princezna Fiona z filmu Shrek se potřebuje upravit. Můžeš jí pomoci v její lidské i zlobří podobě. V obou případech tě nejdřív čeká čas strávený v koupelně s různými přípravky a pleťovými maskami, poté můžeš Fionu namalovat a obléci.
Hra - Fluffy Monsterette Makeover
Video se načítá
Fluffy je nadpřirozená bytůstka, která ve svém pohádkovém světě rozhodně nepatří k nejkrásnějším. Na Vás teď čeká nelehký úkol, aby se začala podbat více víle, než nevzhlednému skřítkovi ;) Dokážete to za pomoci nejrůznějších pleťových masek a svých kosmetických dovedností?

Barman

24.5.2013
76%
Hra - Barman
Video se načítá
Skvělá hra, ve které můžete míchat vlastní koktejly! K dispozici budete mít kromě nepřeberného množství nápojů i citrony nebo led. Výsledný nápoj dáte ochutnat barmanovy a ten Vás ohodnotí.

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.

Inked Up Tattoo Shop 2

23.12.2013
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Ve hře Inked Up Tattoo Shop 2 se stanete majitelkou tetovacího salonu. Chodit k vám budou různé zákaznice, které vám o sobě řeknou několik důležitých informací. Ty si musíte zapamatovat a následně podle nich zvolit to nejvhodnější tetování.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Čarodějnický kotlík

17.4.2012
60%
Hra - Čarodějnický kotlík
Video se načítá
Staňte se na chvilku malou čarodějkou a vytvořte ten nejzajímavější lektvar. Vyberte si tvar kotle, barvu lektvaru i ty nejzajímavější přísady. Obrázku pak můžete zvolit jedno ze tří pozadí.

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Love Potions

6.6.2013
83%
Hra - Love Potions
Video se načítá
Vítejte v klasické pohádce, kde musí princezna získat ten správný kouzelný lektvar, aby přivolala krásného prince. Pomůžete jí ho z nejrůznějších ingrediencí namíchat? Musíte ale zvolit správnou kombinaci, jinak se může stát, že přijde úplně někdo jiný než princ ;)

Shopaholic ChristmasNÁŠ TIP

24.12.2012
97%
Hra - Shopaholic Christmas
Video se načítá
Jsou tu Vánoce a proto i my pro vás máme malý dárek v podobě jedné z nejpropracovanějších a nejoblíbenějších her plných módy, krásy a nakupování. Vyrazte do ulic a navštivte ty nejlepší butiky, klenotnictví, kadeřnictví apod. Najděte tu nejkrásnější kabelku nebo boty. Vše je jen na Vás :). V této…

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.