Oblíbené hry

Amusix Flute

1.1.2013
78%
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Hráli jste někdy na flétnu? Ne? Tak máte jedinečnou příležitost si to vyzkoušet. Ze začátku hrajete jednoduché tóny, ale každým kolem začínají být tóny těžší. Když neuděláte ani jednu chybu, tak obdržíte zlatou hvězdu. Dokážete je vyhrát všechny?

Mario Jet Ski

15.5.2014
77%
Hra - Mario Jet Ski
Video se načítá
Závodní hra, ve které musíte s Mariem doplout až do cíle. K dispozici budete mít velmi rychlý vodní skútr a spousty skokánků a jiných vychytávek. Ty Vám také pomohou k tomu, abyste překonali spousty nástrah, jako jsou třeba mini.

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Mario Rain Race

28.8.2013
65%
Hra - Mario Rain Race
Video se načítá
Závodní hry se mohou inspirovat i herní sérií Mario. Ve hře Mario Rain Race se vžijete do pozice Maria a musíte v nehostinném počasí porazit všechny protivníky. Závodí se na čtyřkolkách, které si dokáží poradit s bahnitým terénem. V kariéře je cílem porážet všechny všechny protivníky.

Hollywood Slacking

9.11.2013
82%
Hra - Hollywood Slacking
Video se načítá
Máme tu další flákací hru, tentokrát v prostředí červeného koberce v Hollywoodu. Tentokrát si budete muset dávat pozor na všetečnou ochranku, která vás neustále sleduje. Vy se musíte pokusit splnit úkoly jako je příprava koktejlu, focení celebrit nebo psaní zpráv.

Nuda v kanceláři

31.8.2012
90%
Hra - Nuda v kanceláři
Video se načítá
Hlavní hrdinka této postřehové hry plné zábavných miniher pracuje v kanceláři a práce ji vůbec nebaví. Raději by si psala s kamarády, lakovala si nehty, líčila se... Pomozte jí všechno zvládnou v krátkých chvílích, kdy se její nadřízená nebude dívat.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

The ice cream Parlour

10.11.2012
82%
Hra - The ice cream Parlour
Video se načítá
V této obsluhovací hře se stanete na chvíli zmrzlinářkou a budete plnit přání svých hodně netrpělivých zákaznic a zákazníků. Dokážete dost rychle vyrábět a prodávat zmrzlinu do kornoutku, poháry i nejrůznější nápoje abyste vydělali dost peněz na postup do dalšího náročného dne?

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Super Drift 2

19.9.2013
59%
Hra - Super Drift 2
Video se načítá
Zajezdi si ve skvělé závodní hře a pokus se porazit soupeře na mnoha městských tratích a následně otevřených těžších. Vyhrát ti může pomoci driftování v zatáčkách, k čemuž slouží klávesa shift.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Dáma

7.8.2012
88%
Hra - Dáma
Video se načítá
Hráli jste už dámu? Má jednodušší pravidla než šachy, ale zvítězit v ní rozhodně snazší není. Vyzvěte kamaráda nebo náhodného protihráče a ukažte, co ve Vás je. Vašim cílem, je přeskočením zničit všechny soupeřovy kameny. Pohybovat se ale můžete jen o jedno pole úhlopříčně. Tedy dokud si nepostavíte…

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.