Oblíbené hry

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

My New Room

15.1.2013
83%
Hra - My New Room
Video se načítá
Využijte opravdu širokou nabídku nábytku i doplňků a zařiďte si podle vlasních představ svůj vysněný pokoj. Kromě nejrůznějších postelí, oken, hraček, zvířátek, svítidel, koberečků, stolků a skříní budete mít možnost měnit věcem i velikost a barvu, takže dokonalou variantu si pro sebe vytroří určitě…

Dwarfs' Home

18.5.2013
91%
Hra - Dwarfs' Home
Video se načítá
Pro všechny milovnice zařizování domečků je tady opravu super hra, ve které můžete ve čtyřech různých pozadích úplně podle sebe udělat krásné bydlení pro skřítky. Na výběr na vás čeká velké množství nejrůznějšího stylového nábytku, užitečných drobností i doplňků, které můžete libovolně kombinovat.…

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Pet Daycare Decoration

21.9.2012
89%
Hra - Pet Daycare Decoration
Video se načítá
V této moc pěkné dekorační hře budete zařizovat pokoj pro domácí mazlíčky. Můžete si vybrat, jestli bude pro pejsky, kočičky, papoušky nebo dokonce všechny najednou. Podle své fantazie a uvážení jim dejte do pokoje pelíšky, domečky, hračky a určitě i krmení.
Hra - Přátelská nemocnice pro děti
Video se načítá
Staňte se dětskou paní doktorkou a ošetřete malou holčičku. Dejte jí náplast na ránu, podívejte se jí do krku, změřte jí tlak i teplotu, píchněte injekci, změřte o kolik vyrostla i kolik kilo přibrala.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Pool Slacking

12.8.2014
84%
Hra - Pool Slacking
Video se načítá
Pool Slacking je postřehová hra, ve které se ocitnete na koupališti, kde budete muset dávat pozor na dvě děti. Abyste se však nenudili, můžete plnit různé zábavné úkoly. Každý úkol však musíte splnit dříve, než se objeví vykřičník, který vám signalizuje, že máte přestat a věnovat se dětem.

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.
Hra - Barbie and Ellie Graduation Day Prep
Video se načítá
Barbie and Ellie Graduation Day Prep je další hra, kde si ověříte svůj vkus na módu. Tentokrát se má Barbie zúčastnit promoci a potřebuje vybrat hezké šaty. Pomoz Barbie a vyber jí zajímavý outfit na tuto událost. Vybírat budeš účes, make-up, šaty a doplňky.

Happy Hairdresser 3

7.8.2013
88%
Hra - Happy Hairdresser 3
Video se načítá
Zahrajte si na kadeřníka! V této hře si můžete vybrat dva herní režimy. Pak budete obsluhovat jak muže, tak i ženy. Vždy budete mít obrázek, jak mají vypadat a podle toho je budete muset ostříhat, učesat a nabarvit vlasy.

Makeover Designer 2

10.9.2012
85%
Hra - Makeover Designer 2
Video se načítá
Je tady vynikající oblíkačka, ve které budete upravovat celou mladou rodinu? Jak bude vypadat žena, muž i jejich malé dítě? Vyberte jim podle sebe ten nejlepší účes, oblečení i doplňky, aby jim to opravdu společně slušelo.

Bella & Sarah

22.9.2013
88%
Hra - Bella & Sarah
Video se načítá
Bella a Sarah jsou nejlepší kamarádky a rozhodli se, že si změní celkovou vizáž. Pomůžeš jim, aby vypadaly lépe, než na začátku? Ve hře oběma dívkám můžeš vybírat make up, šaty a doplňky.
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.