Oblíbené hry

Hra - Elsa's Frozen House Makeover
Video se načítá
Elsa má zničený byt a předtím, než přijde její přítel ho musí vylepšit. Nasjkôr musí najít předměty, které potřebuje, uklidit nepořádek a nakonec vymalovat. Pomůžeš jí, aby to stihla v čas?

Elsa's Dirty Laundry

29.1.2015
78%
Hra - Elsa's Dirty Laundry
Video se načítá
Elsa se zašpinila během hraní s Olafem a proto musí špinavé prádlo společně vyprat. Pomůžeš jim s domácími pracemi, které si pro tebe připravili?

Rapunzel Baby Wash

19.5.2015
76%
Hra - Rapunzel Baby Wash
Video se načítá
Pomozte Rapunzel s umytím její malé dcery s rozčesáváním jejích dlouhých vlasů, aby byla krásná jako její maminka.

Elsa Ear Doctor

6.8.2014
80%
Hra - Elsa Ear Doctor
Video se načítá
Ve hře Elsa Ear Doctor máš slavnou pacientku. Dokážeš jí pomoci s bolestmi ucha, které nejsou nic příjemného?

Elsa's Baby Birth

28.12.2014
77%
Hra - Elsa's Baby Birth
Video se načítá
Elsa je těhotná a zjistila, že za pár minut bude rodit proto jí musíte pomoci sbalit tašku, zavolat 911 a přemístit se do nemocnice. Během tohoto pobytu jejího musíte pomáhat s porodem a péčí o dítě. Dokážete to?

Jasmine Lamp Makeover

2.12.2014
79%
Hra - Jasmine Lamp Makeover
Video se načítá
Jasmína má ve svém pokoji neskutečný nepořádek, aby se v něm cítila opět dobře potřebuje vaši pomoc s úklidem. Nejdříve musíte pokoj vyčistit od odpadků a prádla, následně pak se můžete pustit do dekorování pokoje.

Rapunzel House Makeover

25.5.2015
85%
Hra - Rapunzel House Makeover
Video se načítá
Aby mohla Rapunzel ven, musí uklidit nepořádek a vyzdobit nábytek, který je zastaralý. Pomůžete jí s těmito domácími pracemi?

Belle House Makeover

5.1.2015
81%
Hra - Belle House Makeover
Video se načítá
Bella by potřebovala uklidit po svém snoubenci. Pomozte jí s opravou předmětů, úklidem a zdobením pokoje. Bude se jí snoubenci líbit?
Hra - Sářina lekce vaření - perníkový domeček
Video se načítá
Věděly byste jak udělat takovou pravou perníkovou chaloupku? V této super vařící hře se to pod vedením skušené učitelky Sáry určitě naučíte. V jednotlivých krocích, kdy si samy budete i chystat ingredience, si od úplných začátků připravíte dokonce těsto na perník a jistě z výsledného výrobku budete…

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.
Hra - Barbara`s Second Child Birth
Video se načítá
Barbara zjistila, že čeká druhé děťátko a proto se musí na jeho příchod připravit. vaším úkolem je jí pomáhat během celého těhotenství od návštěvy lékaře až po samotný porod. Podaří se vám přivést zdravé děťátko?

Gingerbread Circus 2

30.1.2014
91%
Hra - Gingerbread Circus 2
Video se načítá
Zahrajte se na vrhače nožů a pobavte publikum, které je na vaše vystoupení zvědavé. Aby se vám podařilo, musíte nože házet tak, abyste neublížili perníčkovi, ale zasáhly přímý cíl. Pozor během hry máte jen tři životy, proto musíte být opatrní.

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Fast Food Kitchen

13.10.2012
81%
Hra - Fast Food Kitchen
Video se načítá
V této zajímavé hře navštívíte kuchyň rychlého občerstvení, ze které byste jídlo určitě nechtěly. Všude je špína, nic není na svém místě a dokonce se tu prohání různá havěť. Pomůžete ji uklidit, než přijde hygienická inspekce?

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

Elsa Clean Room

6.5.2014
72%
Hra - Elsa Clean Room
Video se načítá
I slavné pohádkové postavy se musejí postarat o pořádek. Elsa potřebuje pomoci s úklidem jejího domu. Odpadky hoďte do koše a všechny převržené věci srovnejte. Dokážete uklidit celý dům?
Hra - Elsa Jacuzzi Celebration
Video se načítá
Elsa si dnešní den chce užít se svým přítelem v jacuzzi. Pomůžete jí tento den zpříjemnit a pomůžete jí s výzdobou a kosmetickými úpravami?
Hra - Fabulous Back 2 School Hairstyles
Video se načítá
Učeš holku, která jde v září do školy a chce při tom vypadat co nejlépe. Na výběr máš ze tří účesů, udělat můžeš postupně všechny. Byla by z tebe dobrá kadeřnice?

Glam Hair Salon

20.8.2013
74%
Hra - Glam Hair Salon
Video se načítá
Další hra ze série Real Haircuts, tentokrát se jedná o styl glam. Vytvoř slečně na hlavě co nejbláznivější účes plný barev, vlnitých vlasů, rovných vlasů, třpytek, ozdob... Vše je jen na tobě. A pamatuj si, že ona se bude usmívat skoro vždycky.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.