Oblíbené hry

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Age of War 2

11.12.2014
78%
Hra - Age of War 2
Video se načítá
Strategická pařba, ve které budete muset bránit svoji pevnost. Hlavně však musíte zničit nepřátelskou pevnost tím, že na ni budete vysílat jednotky. Své jednotky můžete neustále zlepšovat.

Farm Frenzy 3

14.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 3
Video se načítá
Další díl skvělé úspěšné hry Farm Frenzy! Zahraj si hru, kde se staráš o rostliny a zvířata v Africe. Najdeš zde jak obyčejná zvířata, tak 30 opravdu originálních. 95 skvělých úrovní a mnoho nových vylepšení!

Youda Farmer 2

17.1.2013
86%
Hra - Youda Farmer 2
Video se načítá
Druhé pokračování skvělé farmářské hry, ve které budujete farmu od ničeho. Vaším největším odběratelem je blízké městečko a na Vás je, abyste zásoby dodali co nejdříve.

Africa Quiz

10.8.2014
76%
Hra - Africa Quiz
Video se načítá
Ve hře Africa Quiz si můžete skvěle prověřit znalosti týkající se afrického kontinentu. Otázky se mohou týkat každé země, takže se ukáže jací jste odborníci.

Křeččí restaurace

15.3.2012
84%
Hra - Křeččí restaurace
Video se načítá
Křečci u lesa se rozhodli otevřít si vlastní restauraci. Samozřejmě mají své speciální jídlo, ale jinak je potřeba je obsluhovat jako v každém jiném podniku. Vžijte se do křečka číšníka a splňte všechna přání svých hostů.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Youdovo Zlatnictví

16.2.2013
85%
Hra - Youdovo Zlatnictví
Video se načítá
Prodejci šperků mají velmi zajímavou práci. Jejich úkolem je vyrobit nejlepší šperky, které se budou prodávat za vysoké ceny. Šperky je nutné vyrobit zcela přesně podle požadavků, což bude také Vaším úkolem v této hře. Budete se zabývat výrobou prstenů, náramků, náušnic a dalších šperků. Na řadu…
Hra - Kouzelné květinářství
Video se načítá
Tentokrát se v této pěkné postřehové hře ocitnete v kouzelném květinářství. Budou k Vám chodit zákazníci toužící po krásných květinách. Abyste jim vyhověly musíte květiny nejdříve vypěstovat. Ale nebojte se, v tomto zahradnictví rostou květiny opravdu rychle ;)

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Youda Survivor

1.2.2014
88%
Hra - Youda Survivor
Video se načítá
Youda Survivor je skvělá hra, ve které budete hrát za mladého chlápka, který ztroskotal na pustém ostřově. V každém levelu budete mít úkoly, které musíte splnit. Budete omezeni časem, takže postřeh a rychlost budou na místě.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.