Oblíbené hry

Barbie na jaře

12.8.2011
57%
Hra - Barbie na jaře
Video se načítá
Další Barbie oblíkačka, tentokrát s jarní tématikou. Vyber této panence vhodné oblečení. Můžeš si vybrat z různých sukní, kalhot, triček či blůzek. Nakonec můžeš panenku doladit kabelkou či vhodným doplňkem.

Perfect Wedding Dress

15.3.2014
78%
Hra - Perfect Wedding Dress
Video se načítá
V oblíkačce Perfect Wedding Dress bude vaším úkolem připravit nevěstu na její velký den. Na výběr budete mít samozřejmě velké množství svatebních šatů, ale také mnoho doplňků a šperků. Navíc vybírat můžete i mezi různými účesy a barvou vlasů.

Frozen Anna Spa

2.4.2014
80%
Hra - Frozen Anna Spa
Video se načítá
Vaše lázne navštívila ledová princezna protože si chce nejen odpočinout, ale i poradit v oblékání a ve výběru make-upu. Pomůžete jí?
Hra - Hannah Montana dress up hra
Video se načítá
Zahraj si skvělou oblíkačku s Hannah Montanou v hlavní roli! V šatníku máte na výběr mnoho druhů oblečení, tak neváhejte a kombinujte! Vytvořte perfektní outfit na večerní párty!

Love Wedding

29.3.2014
70%
Hra - Love Wedding
Video se načítá
Nancy se bude vdávat a už se nemůže dočkat na velký obřad! Zvládnete jí připravit na její velký den, na který se tak těší? Začněte krásnými šaty, upravte jí vlasy, ozdobte jí krásnými šperky a dejte jí krásnou kytici.
Hra - A Beautiful Bride Dress Up
Video se načítá
Vyberte ty nejkrásnější šaty pro nevěstu. Přestavte si třeba, jak by měl vypadat Váš vlastní svatební den a podle toho zvolte ty správné šaty, účes, závoj, boty, kytici, šperky a třeba i rukavičky. Jen na Vás záleží jak bude nevěsta v této hře ve svůj velký den vypadat.

Vintage Wedding Dresses

2.10.2013
82%
Hra - Vintage Wedding Dresses
Video se načítá
Jessica má v tento den svatbu. Pomůžeš jí s výběrem účesu, šatů a doplňků, aby své hosty oslnila? Kromě toho jí můžeš vybrat zvlášť korzet, ale i spodní část šatů. Připrav ji na její výjimečný den i ty.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.