Oblíbené hry

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Fishdom H2ONÁŠ TIP

14.12.2014
94%
Hra - Fishdom H2O
Video se načítá
Vytvořte si akvarium podle vašich představ. Budete ho moci vyzdobit, pořídit si rybičky, ok teré se musíte dobře starat. Bude opravdu z čeho vybírat, takže záleží pouze na vás, jak si to celé vyzdobíte.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Pet Store Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Pet Store Slacking
Video se načítá
Sára pracuje jako pomocnice v prodejně se zvířaty , kde je její povinností zametat a uklízet . Pomoz jí dělat něco zajímavějšího, jako je chytání rybiček v akváriu , kartáčování kočky, nebo procházka se psem . Ale pozor, nesmí vás při tom vidět majitelka obchodu. Zvládnete to ?

Salon Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Salon Slacking
Video se načítá
Sára pracuje jako kadeřnice v kadeřnickém salonu. Měla by se věnovat své klientce, ale znáte ji, Sára má úplně jiné koníčky. Například si maluje pusu rtěnkou, odstrašuje ostatní zákaznice nebo si češe své vlasy. Pomozte jí splnit všechny její úkoly, aby vás při tom nechytla její klientka.

Monster High Avatar

2.6.2013
96%
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Napadá Vás jak by mohl vypadat nový student nebo studentka strašidelné střední školy Monster High? V této super hře si ho budete moct celého podle vlastní fantazie vytvořit. Bude to holka nebo kluk? Jaký bude mít tvar obličeje, oči, uši, pusu, nos, vlasy,...? Všechno je jen a jen na Vás.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.
Hra - Bratz Babyz Ponyz Stylin' Show
Video se načítá
V této hře budete moct upravit jednoho z poníků ve výběru. Budete ho moct nabarvit, upravit hřívu a dát mu i různé módní doplňky, dokonce i make-up. Zkuste upravit všechny poníky a vyberte si toho nejoblíbenějšího!

Polar Bear Care

23.10.2013
83%
Hra - Polar Bear Care
Video se načítá
Lední medvěd jako domácí mazlíček je velmi zajímavá představa. Ty si to teď můžeš vyzkoušet. Umyj ho, usuš, vyčesej, nakrm, obleč... Lední medvídek má mnoho přání. Na výběr máš ze dvou módů - v jednom se pokusíš postarat se o co nejvíc medvědů během tří minut, ve druhém si můžeš vybrat jednoho…

Beauty SalonNÁŠ TIP

28.5.2014
96%
Hra - Beauty Salon
Video se načítá
Beauty Salon je hra, ve které dáte své zákaznici tu nejlepší péči. Budete jí čistit pleť, nohy, záda a dokonce jí uděláte manikúru a pedikúru. Za tyto jednotlivé procedury dostanete určitý počet bodů, je lepší mít určitě víc. Protože čím více bodů máte tím se vám otevře v sekci make-up více možností…

Celebrity Makeover

15.12.2011
65%
Hra - Celebrity Makeover
Video se načítá
Zase máte možnost nalíčit jednu celebritu úplně podle své fantazie. Tentokrát je jí Jennifer Garner. Hra je velice dobře graficky provedená, líčení působí opravdu realisticky a určitě Vás bude bavit.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Office Makeover

27.5.2014
74%
Hra - Office Makeover
Video se načítá
Jako stylistka si budeš připadat ve hře Office Makeover. Musíš vymyslet správné líčení, oblečení i doplňky pro slečnu, která jde pracovat do kanceláře. Uvolni svoji představivost a vyber to, co je podle Tebe nejlepší.

Princess Piercing

16.6.2014
86%
Hra - Princess Piercing
Video se načítá
Princezna se rozhodla, že nejenže si nechá udělat dírky do uší, které zatím nemá, ale chce si i nechat dát piercing do pupíku a do nosu. Jedině tak si bude připadat co nejkrásnější! Pomůžeš jí s tímto úkolem?
Hra - Genie in a Bottle Dress up
Video se načítá
Oblečte si mladou slečnu do krásných šatů, které najdete v jejím šatníku. Pro které se rozhodnete vy?

Zodiac Makeover Libra

17.6.2014
83%
Hra - Zodiac Makeover Libra
Video se načítá
Proměňte krásnou mladou slečnu na královnu Orientu. Na výběr máte krásný make-up a oblečení.

Emo Party Prep

24.4.2014
86%
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Simona se rozhodla, že chce vyzkoušet Emo style a proto potřebuje celkový makeover. Pomoz jí s vyčištěním pleti a výběrem oblečení.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.