Oblíbené hry

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Twins Dress Up

22.9.2013
85%
Hra - Twins Dress Up
Video se načítá
Tweens dress up je rozkošná hra pro dívky, kde budete oblékat dvojčata. Vybrat jim můžete různé účesy, šaty a doplňky. Jak je oblékneš ty?
Hra - Students' Water-Balloons Fight Makeover
Video se načítá
Dvě studentky se chystají zúčastnit balónkovou párty, kde musí vypadat sexy. Pomozte jim s makeover a výběrem pěkných šatů.

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Cute Baby

15.8.2011
75%
Hra - Cute Baby
Video se načítá
Cute Baby je trochu jiná oblíkačka. V této hře totiž neoblékáte žádnou celebritu ani panenku - oblékáte totiž miminko. Vybírat můžete jednak z mnoha kusů oblečení, ale také z různých účesů. Hra je velmi povedená a ovládá se snadno.

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.
Hra - Avatar the Last Airbender Scene Maker
Video se načítá
Hra ze skvělého seriálu Avatar, the Last Airbender. Obléct si můžeš všechny hlavní hrdiny podle svého.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Tessas Party

7.7.2011
77%
Hra - Tessas Party
Video se načítá
V této hře se dostanete do pozice fotografa, který má za úkol dělat fotky na párty. Jak ale udělat tu nejhezčí fotku? Vyberte zúčastněné a snažte se je umístit co nejvhodněji, poté je můžete vyfotit. Podaři se vám udělat hezká fotka na Tessiné párty?

Pool Party

30.4.2012
76%
Hra - Pool Party
Video se načítá
Taky už Vám chybí léto? Vydejte se na slunnou bazénovou párty alespoň na obrázcích této postřehové hry, kde budete hledat ve čtyřech různých prostředích zadané obrázky. Ale nečekejte rybu ve vodě, nebo ptáka na stromě a dobře se dívejte ;)

Zdobení hrnku

24.9.2012
88%
Hra - Zdobení hrnku
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Budete si moct navrhnout vlastní hrnek na pití. Vyberte si jeden ze dvou tvarů (nebo skleničku), základní barvu, podkladový vzor a přidejte i některý ze super moderních obrázků :)

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Soul Sisters 4

17.6.2014
82%
Hra - Soul Sisters 4
Video se načítá
Tyto dvě kamarádky jsou skoro jako sestry. Dělají spolu téměř všechno, dneska tomu nebude jinak. Chystají se do kina, takže je musíte hezky upravit. Takže použijte make-up, upravte účesy a oblečte je do hezkého oblečení.
Hra - First Ball of Baby Princess
Video se načítá
Obleč si nejen královnu, ale i malou princeznu do některých z mnoha nádherných šatů. Nezapomeň na vkusné líčení, vlasy a doplňky.

Pet Detective

26.4.2012
65%
Hra - Pet Detective
Video se načítá
Zvířecí detektiv je hra, která se bude líbit hlavně nejmenším milovníkům zvířátek všeho druhu. Vašim úkolem totiž bude najít všechna zvířátka ukrytá v obrázcích. Jejich seznam můžete vidět na spodní straně hry. Dokážete je najít všechny?

Cutie Maid Dress Up

21.6.2014
68%
Hra - Cutie Maid Dress Up
Video se načítá
Oblečte tuto krásnou uklízečku do hezké uniformy! Budete jí také moct pozměnit i účes a různé drobnosti.

Stylist for the Stars

6.6.2014
82%
Hra - Stylist for the Stars
Video se načítá
Vyberte si tři slečny a oblékněte je podle jejich profese. Nejdříve jim vyberete šaty a make-up a nakonec vás rozhodčí Obod, zda jste zvolili dobrý styl.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.