Oblíbené hry

Horse Grooming 2

21.3.2014
90%
Hra - Horse Grooming 2
Video se načítá
Chtěli byste mít vlastního koně? S hrou Horse Grooming ho mít můžete. V této hře si můžete vybrat z několika koní o které se můžete starat. Po výběru budete koně uklízet výběh, čistit srst, zuby a kopyta. Myslíte si, že to zvládnete?

Bird Show

4.11.2013
80%
Hra - Bird Show
Video se načítá
Už jste někdy viděli ptačí show v zoo? Je to opravdová sranda a ptákům se také líbí býti středem pozornosti. Vaším úkolem bude vystrojit instruktorku, která představuje divákům své ptactvo. Pomozte jí se obléci, aby vypadala naprosto dokonale.

Resort Empire

2.5.2013
88%
Hra - Resort Empire
Video se načítá
V této letní hře, si budete moci postavit vlastní hotel a vybavit si ho podle svých představ nebo představ zákazníků. Na začátku máte však jen recepci a pár dolarů v kapse. Začněte třeba tím, že postavíte pár pokojů, nějaké kytky, saunu nebo cukrárnu. Uvidíte, jak se zákazníci jen pohrnou.

Beauty Spa

26.5.2014
74%
Hra - Beauty Spa
Video se načítá
Ve hře Beauty Spa se stanete majitelkou kadeřnictví. Cílem je uspokojit všechny zákaznice a jejich přání. Za vydělané peníze si můžete koupit lepší vybavení, které přispěje k větší spokojenosti klientek.

Lizas Sports Shoppe

26.4.2014
73%
Hra - Lizas Sports Shoppe
Video se načítá
Práce v obchodě se sportovním zbožím není úplně jednoduchá. Musíte se věnovat všem zákazníkům a také obchod postupem času vylepšovat. Je to velmi důležité, protože jinak se nepodaří uspokojit všechny klienty, kteří do obchodu přijdou.

Barbie Ice Cream Parlor

22.7.2013
92%
Hra - Barbie Ice Cream Parlor
Video se načítá
Máte rádi zmrzlinu? Barbie také a proto si otevřela svůj vlastní stánek se zmrzlinou. Ale potřebuje vaši pomoc při obsluze. Vaším úkolem je obsloužit zvířecí zákazníky, aby byli spokojeni a vy dostali peníze. Příjemnou zábavu.
Hra - Obchod se svatebními šaty
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v luxusním obchodě se svatebními šaty. Své zákaznice nejprve usadíte na pohovku a když se rozmyslí, o který model mají zájem, šaty jim ukázat. Pokud budou potřebovat, musíte je doprovodit do kabinky i k zrcadlu a nakonec si od nich vzít peníze. Dokážete vydělat dost na…
Hra - Equestria Girls Sweetshop
Video se načítá
Máme zde další hru, která se váže k seriálu My little pony a k navazujícímu filmu Equestria girls. Pinkie Pie si otevřela obchod se sladkostmi a potřebuje tvou pomoc. Budeš obsluhovat zákaznice a balit bombóny. Za každou prodanou položku dostaneš určitý počet peněz, přičemž v každém kole musíš…

Cute Farm Hospital

30.8.2013
94%
Hra - Cute Farm Hospital
Video se načítá
V této hře tě čeká spousta nemocných a zraněných zvířat a také čerstvě narozená mláďata. O všechny se musíš postarat. Někdy máš omezené množství času. Nejdříve určíš, jaký problém zvířátko trápí, a poté vybereš vhodnou léčbu. Myslíš si, že by z tebe byla dobrá veterinářka?

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.

Barbie Goes Horse Riding

22.7.2013
79%
Hra - Barbie Goes Horse Riding
Video se načítá
Barbie Goes Horse Riding je oblékací hra, která vás zaujme hlavně v tom, že Barbie se chystá jezdit na koni. Ale jaké by to bylo ježdění bez správného účesu, oblečení a koně? Právě z těchto věcí si budete moci vybírat a připravit tak Barbie na její první jízdu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.