Oblíbené hry

Rogue Soul

28.10.2012
80%
Hra - Rogue Soul
Video se načítá
Rogue Soul je akční postřehové hra, ve které se stanete starověkým zlodějem, na kterého je vypsána tučná odměna. Abyste tuto odměnu ještě zvýšily, je potřeba co nejdéle unikat strážcem. Při úniku vám přijde vhod množství bonusů, které vám umožní seskočit s padákem či použít nože na likvidaci…

Rafting GameHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
70%
Hra - Rafting Game
Video se načítá
Další skvělá hra na skóre! Tentokrát se musíte při průplavu kanálem vyhnout všem překážkám. Hra se postupně zrychluje.

Baby Hazel Goes Sick

28.8.2013
84%
Hra - Baby Hazel Goes Sick
Video se načítá
Postarej se o malou holčičku, která onemocněla. Bude postupně potřebovat různé medicíny, injekci nebo třeba zavázat ruku. Ačkoli je to teprve malé dítě, řekne si, co potřebuje, a ty se podle toho můžeš řídit. Podaří se ti ji vyléčit?

Sue ghost

15.8.2011
75%
Hra - Sue ghost
Video se načítá
Máte rádi hry se Sue? V tom případě se vám možná zalíbí tato onlinovka s miminkem. V této hře je vaším úkolem ochránit spící miminko před duchy, kteří se ji snaží probudit. Duchy musíte odhánět speciální paličkou, jinak miminko rozpláčou.

Baby Swimming Accident

7.10.2014
63%
Hra - Baby Swimming Accident
Video se načítá
Anna plavala bazénu a začala se topit. Po zachráněni z bazénu, byla přivolána záchranka. Vaší roli jako lékaře je ji zachránit. Dokážete ji probudit? Navíc jí můžete vybrat i oblečení.

Baby Elsa Injured

9.12.2014
83%
Hra - Baby Elsa Injured
Video se načítá
Malá Elsa přišla během svých hrátek k mnoha zraněním. Dokážete si poradit s ošetřením jejich oděrek? Je jich docela hodně a budete muset použít několik pomůcek. Elsa bude spokojená pouze v případě, že ji kompletně dokážete vyléčit. Záleží to pouze na Vás.

Angela Baby Birth

26.12.2014
74%
Hra - Angela Baby Birth
Video se načítá
Angela je těhotná a proto se musí nachystat do porodnice. Pomoz jí zbalit, nachystat všechny věci a zavolat na 911.Angela je v porodnici a vaším úkolem je se postarat o dítě. Bude Tom šťastný?

Elsa's Baby Birth

28.12.2014
77%
Hra - Elsa's Baby Birth
Video se načítá
Elsa je těhotná a zjistila, že za pár minut bude rodit proto jí musíte pomoci sbalit tašku, zavolat 911 a přemístit se do nemocnice. Během tohoto pobytu jejího musíte pomáhat s porodem a péčí o dítě. Dokážete to?

Baby Elsa Day CareNÁŠ TIP

9.12.2014
88%
Hra - Baby Elsa Day Care
Video se načítá
Postarej se o Elsu, která během procházky přišla k mnoha oděrkám. Bude potřeba ji očistit zranění, nalepit náplasti a také dát medicínu, aby nebyla nemocná. Jakmile jí vyléčíte všechny bolístky je na čase vybrat pěkné oblečení a také doplňky, které se hodí k ledové princezně.

Dora´s Magical Garden

30.3.2012
70%
Hra - Dora´s Magical Garden
Video se načítá
Vítejte v kouzelné zahradě malé Dory. Zasaďte do květináčků nejrůznější rostlinky, zalijte je a sledujte, jak Vám pěkně porostou. Aby to šlo ještě rychleji, můžete použít kouzelný prášek. Protože se ve hře mluví velice pěkně anglicky, třeba se i něco nového naučíte ;)

Word Find

14.4.2012
62%
Hra - Word Find
Video se načítá
Najdete všechna anglická slova mezi všemi písmeny? Procvičte si svůj postřeh i anglická slovíčka v této logické hře, která bude bavit jistě nejen milovníkům osmisměrek.

The Word Pyramid

15.10.2013
74%
Hra - The Word Pyramid
Video se načítá
Slovní zásoba v anglickém jazyce je hlavním předpokladem ve hře The Word Pyramid. Z nabídnutých písmen je nutné skládat slova do pyramidy. Jakmile uhodnete poslední a nejdelší slovo, pak se můžete těšit na okamžitý postup do dalšího kola. Jste na tom dobře v angličtině?
Hra - Spongebob Draws Something
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pozorovat, co Spogebob namaluje na tabuli. Podle obrázku si vyberete jednu ze tří odpovědí. Pokud neuhodnete, zasměje se vám, ale pokud ano, pokračujete ve hře.

Pirátka Dora

22.10.2012
71%
Hra - Pirátka Dora
Video se načítá
Vydejte se s Dorou na další dobrodružství. Tentokrát bude Vaše malá kamarádka hledat pirátský poklad. Vy jí musíte pomocí myšky provést po lodi, sebrat co nejvíce drahokamů a mincí a nakonec i hvězdičku s klíčem od dveří do dalšího kola.
Hra - Dořino podmořské dobrodružství
Video se načítá
Vaše kamarádka Dora je tu zase a tentokrát se s ní vypravíte do podmořských hlubin, kde podniknete spoustu zajímavých dobrodružství. Zkuste třeba sbírat drahokamy a hvězdičky mezi korálovými útesy.

Balance on ropeHra na skóreHra o medaile

25.11.2014
75%
Hra - Balance on rope
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se snažíte jet na kole po provazu. Musíte přitom držet balanc a dávat si pozor na olejové skvrny a ptáčky, kteří vám rozhodí rovnováhu.

Fat BirdHra na skóreHra o medaile

4.7.2014
70%
Hra - Fat Bird
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete s ptáčkem uhýbat před letícími kávovými zrny. Nesmíte je sbírat, jinak budete tloustnout, až prasknete. Pro hubnutí sbírejte hvězdičky. Za získané body můžete získat bonus do další hry.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.