Oblíbené hry

Pony Creator

24.8.2013
82%
Hra - Pony Creator
Video se načítá
V této hře budete mít možnost si vytvořit poníka podle svých představ. Nastavte, jak by měl být vysoký a mohutný. Potom mu vyberte tvar hlavy a barvu těla, pokračujte s hřívou, očima a pusou. Nakonec mu můžete dát i různé doplňky, které mu zaručeně seknou. Na co ještě čekáte?

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Pac Xon Deluxe

15.2.2014
78%
Hra - Pac Xon Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou adaptaci hry Pac-man. V této verzi máte za úkol zabírat jednotlivé části hrací plochy. Zabrat můžete jak jeden bod, tak i půl hrací plochy najednou. Stačí vždy spojit pevné body a prostor mezi nimi se zaplní. Ovšem, pokud v tomto prostoru není žádný duch ani podobný objekt.…

My Dolphin Show 3

2.2.2014
96%
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této skvělé hry, ve které opět budete řídit ve vodním světě s delfínem. Dělejte triky a získávejte body! Snažte se je provádět přesně a body navíc vás určitě neminou. Budete moci nakoupit i další savce jako kosatku a další jiné vodní tvory.
Hra - Decorate the Gingerbread Boy
Video se načítá
Udělejte si svého vlastního vánočního panáčka, kterému můžete vybrat oblečení a vymalovat ho a všemožně dekorovat. Bude váš perníkový panáček, ten nejhezčí?

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Dream Princess Today

8.3.2012
85%
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Kterou princeznou byste se dnes staly? Jakou máte náladu? Zkuste si každý den udělat krátký zábavný test své jedinečné osobnosti. Budete nezkrotná princezna pirátů, nebo milá princezna v růžových šatech?
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Flirt on the Beach

11.11.2012
95%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jak dobré jste ve flirtování v této výborné hře. Budete se procházet po pláži a lovit kluky. Vždycky když na nějakého volného narazíte, kliknete na něj a on se do Vás za chviličku zamiluje. Občas ale budete muset čelit silné konkurenci a svého vyvoleného si ulovit rychlým klikáním.
Hra - Monster High Coffin Bean Robecca Steam
Video se načítá
Robecca je jedna z postaviček z Monster High, která se také ráda obléká a vybírá nové účesy. Pomozte jí s tím.

Cleo de Nile

9.7.2014
83%
Hra - Cleo de Nile
Video se načítá
Pomozte Cleo z Monster High s výběrem oblečení, aby byla ještě krásnější. Nejdříve jí vyčistíte obličej, pak vyberete make-up a nakonec hezké šaty.
Hra - Frankie Stein Real Makeover
Video se načítá
Frankie Stein, kterou můžeš znát z Monster High, se rozhodla pro velký makeover. Sama to ale nezvládne, a tak jí musíš pomoct ty.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.

New Look Selena Gomez

15.8.2011
59%
Hra - New Look Selena Gomez
Video se načítá
V této hře můžete oblíbené celebritě Seleně Gomez kompletně změnit visáž. Představovali jste si, jak by mohla s jiným účesem? Změňte ho a sami uvidíte. Upravovat můžete také oční stíny, make-up, rtěnku a spoustu dalších věcí.

Pet Nail Salon

12.6.2014
83%
Hra - Pet Nail Salon
Video se načítá
Vyberte si jednoho psa a postarejte se o jeho tlapky, které jsou špinavé. Nejdříve je umyjete a pak vyzdobíte lakem. Příjemnou zábavu.

Dogs Sewing

7.7.2011
71%
Hra - Dogs Sewing
Video se načítá
Máte rádi pletení či vyšívání? Tak potom je tato hra určená právě pro vás. Vaším úkolem v této hře je vyšít obrázek, který si vyberete. K dispozici máte různé druhy nití a bavlnek. Hra funguje na podobném principu jako omalovánky.

Outfits Tonight

14.8.2013
80%
Hra - Outfits Tonight
Video se načítá
Chystáš se na večírek a nejsi si jistá, co by sis měla vzít na sebe? Vyzkoušej si tuhle hru a zjisti, na jaké oblečení máš zrovna náladu a co ti bude slušet! Pečlivě vybírej vždy mezi dvěma obrázky, ale dej pozor, hrát můžeš jen jednou denně.

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.