Oblíbené hry

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!
Hra - Scoobyho dobrodružství 4
Video se načítá
Pomozte Shaggymu a Scoobymu najít keřík plný nejostřejších chilli papriček na světě. Tito známí žrouti chilli se rozhodli navštívit posvátný mayský chrám, ve kterém se podle legendy má tento keř nacházet. Nebude vůbec jednoduché, chrám je plný nebezpečí a nástrah. Řešte různé úkoly, které vám…

Pony oblíkačka

15.11.2012
82%
Hra - Pony oblíkačka
Video se načítá
Oblékněte a upravte si přesně podle vlastních představ roztomilého poníka. Vyberte mu barvu, druh hřívy i ocasu, tetování, doplňky, ozdoby i obleček. V této povedené hře s Vámi bude poník dokonce vyrůstat a ve třech kolech ho budete moct upravit jako malé hříbátko, dospívajícího i úplně dospělého :)

Wiz Dog Quiz

2.7.2014
79%
Hra - Wiz Dog Quiz
Video se načítá
Nevíte si vybrat z různých ras psů? Tato hra vám ve výběru pomůže. Vaším úkolem bude si vybrat z pomezí tří možností. Po vyhodnocení se výsledek dozvíte.

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Hollywood Hall of Fame 5

28.5.2012
80%
Hra - Hollywood Hall of Fame 5
Video se načítá
Tři představitelé oblíbených hrdinů filmové ságy Stmívání čekají na to, až je nalíčíte, učešete a vyberete ty správné doplňky. Ve svých rukou budete mít hvězdy jako je Kristen Stewart i Robert Pattinson.

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!

My Tiger

16.7.2013
88%
Hra - My Tiger
Video se načítá
My Tiger je oddechová hra, která je věnována hlavně dívkám. Hra spočívá v tom, abyste se co nejlépe postarala o svého Tygra. Měli byste mu dát najíst, starat se o jeho zdraví, hrát ukolébavky a samozřejmě věnovat lásku. Postarejte se o tygra, co nejlépe!

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.