Oblíbené hry

Urban Chic Deluxe

20.9.2014
89%
Hra - Urban Chic Deluxe
Video se načítá
Zahraj si tuhle skvělou oblíkačku a buď co nejvíc chic! Nejdříve si vytvoříš modelku podle svého a pak ji podle sebe také oblečeš. Najdeš tu ty nejvíce trendy kousky.

Candy Doll Creator

29.12.2013
93%
Hra - Candy Doll Creator
Video se načítá
Tato hra je velmi originální hlavně v tom, že si můžete vytvořit svou vlastní panenku. Můžete jí vybrat barvu pleti, oči, ústa, ale i oblečení, které můžete různorodě dekorovat a barvit. Nezapomeňte ani na doplňky, které dokážou panenku pěkně oživit. Vytvořte si svou vlastní panenku.

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.

Fab Tattoo Artist 2

27.1.2014
85%
Hra - Fab Tattoo Artist 2
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být pravým tatérem! Napřed přijměte zákazníka, načrtněte jeho návrh, pak ho obtiskněte na tělo a hurá na to. Dávejte pozor, netetujte je dlouho v jednom kuse, když to zákazníka začne moc bolet nebo nebudete dodržovat linky tak odejde. Podaří se vám všechny dokonale potetovat?

Geisha Scene

27.9.2013
88%
Hra - Geisha Scene
Video se načítá
Víš, jak se oblékají geishy v Japonsku? Teď to můžeš zjistit a obléci si ne jednu, ale hned dvě. Oblečeš je do typicky vypadajících šatů, nebo zkusíš něco nového? Dostanou do ruky vějíř nebo zbraň - katanu? Je to jen na tobě.

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Vyberte oblečení holčičce anime, která čeká na svůj nový outfit. Oblečení a doplňkům můžete změnit barvu, dle vlastního výběru.

Rococo Costume

20.11.2013
81%
Hra - Rococo Costume
Video se načítá
Chtěli byste vidět, jak se dřív lidé oblékali? Ano? Tak to jste na správné adrese. Dostanete na starost mladou slečnu, kterou nalíčíte a vystrojíte jako v rokoku. Šaty budete moci různě upravovat.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.