Oblíbené hry

Lucy Hale Make Up

25.8.2013
87%
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
Chceš udělat pěkný makeup známé zpěvačce a herečce Lucy Hale? Znát ji můžeš například ze seriálu Prolhané krásky. Vychutnej si tuhle takřka reálnou hru a dej si pozor, ať nepřetáhneš stíny nebo naopak nevynecháš kousek rtů.

Whitney Houston

25.11.2013
89%
Hra - Whitney Houston
Video se načítá
Staňte se profesionálním maskérem jedné z nejslavnějších popových zpěvaček Whitney Houston!!! Vaším úkolem bude jí krásně připravit na její velkolepé vystoupení, takže musí vypadat naprosto dokonale. Jek už bude vypadat, je čistě jen na vás.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Rosie Huntington Make-up

17.7.2014
90%
Hra - Rosie Huntington Make-up
Video se načítá
Povedená make-up hra s modelkou a herečkou Rosie Huntington, kterou jsi mohla vidět například ve filmu Transformens. Znát ji můžeš také z módních přehlídek. Teď můžeš upravit její vzhled a klidně ho celý úplně změnit střihem vlasů, makeupem i doplňky.

Chiffon Layered Dress

16.12.2014
45%
Hra - Chiffon Layered Dress
Video se načítá
Caroline je mladá slečna, která se chystá na narozeninovou oslavu. Vyberte jí romantické a moderní oblečení, aby ostatní návštěvníky upoutala.

Relaxed & Polished Vibe

18.12.2014
42%
Hra - Relaxed & Polished Vibe
Video se načítá
Oblečte mladou Valerii, podle svého přání. Na výběr máte krásné účesy, šaty a doplňky, tak směle do toho.

Chic and Polished

18.12.2014
41%
Hra - Chic and Polished
Video se načítá
Mindy by potřebovala na tuto sezónu vybrat moderní outfit, který by si zakoupila. Podaří se vám trefit, do jejího stylu?

Quirky Street Style

22.12.2014
42%
Hra - Quirky Street Style
Video se načítá
Oblečte Simonu do klasického městského oblečení, aby se mohla projít a navštívit svou kamarádku.

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

Beauty Spa Makeover Day

12.1.2014
83%
Hra - Beauty Spa Makeover Day
Video se načítá
Zahrajte si na kosmetičku na pláži, kde budete vaší klientce dělat různé zábaly na pleť, pedikúru a masáže. Nakonec jí můžete vybrat make-up a krásné oblečení.

Beauty SalonNÁŠ TIP

28.5.2014
96%
Hra - Beauty Salon
Video se načítá
Beauty Salon je hra, ve které dáte své zákaznici tu nejlepší péči. Budete jí čistit pleť, nohy, záda a dokonce jí uděláte manikúru a pedikúru. Za tyto jednotlivé procedury dostanete určitý počet bodů, je lepší mít určitě víc. Protože čím více bodů máte tím se vám otevře v sekci make-up více možností…

Irma Magician Dress Up

13.12.2014
86%
Hra - Irma Magician Dress Up
Video se načítá
Pomozte bojovnici Irmě, aby si oblékla moderní kusy oblečení, kromě toho jí můžete vybrat pěkný make-up a různé doplňky, které ji ozvláštní.

Postav psí salon

21.5.2012
90%
Hra - Postav psí salon
Video se načítá
V této skvělé hře budete moct popustit uzdu své fantazii a zařídit podle sebe celý krásný salon pro psy. Jak by měl podle Vás tento ráj pro všechny majitelky čtyřnohých kamarádů vypadat?

Hollywood Style Maker

13.12.2014
63%
Hra - Hollywood Style Maker
Video se načítá
Vaším úkolem je vybrat vhodné oblečení na danou událost. Popis naleznete vždy na letáku před oblékáním. Pokud se vám slečnu podaří správně obléci, postoupíte do vyšší úrovně.
Hra - Mega Anime Avatar Creator
Video se načítá
Vytvořte si, svojí vlastní anime postavu! Začněte tvorbou pleti, obličeje, vlasů a pokračujte dále strojením. Šaty můžete také upravit, takže si stačí pouze pořádně vyhrát. Je jen na vás, jak bude vaše postava vypadat.

Avatar Creator

7.12.2014
78%
Hra - Avatar Creator
Video se načítá
V této hře můžete použít nejen oblečení, ale i svou kreativitu protože ve skříni této mladé slečny najdete krásné kusy oblečení, účesů a různých doplňků. Jak ji obléknete je jen na vás.

Fashion BBDDI

12.12.2014
43%
Hra - Fashion BBDDI
Video se načítá
Pomozte mladé slečně s výběrem oblečení na světovou prohlídku. Vyberete její šaty nebo kalhoty s moderním topem?
Hra - Lovely Cheerleader Dress Up Game
Video se načítá
Připravte Roztleskávačka na její první trénink. Výběr úboru a doplňků je jen na vás. Podaří se vám z ní udělat krasavici?

Honey Dance

25.3.2012
66%
Hra - Honey Dance
Video se načítá
Roztančete se na populární muziku a ověřte si zároveň svůj postřeh. Aby dívka správně a ladně tančila před kritickým okem chlapíka, který si ji možná vybere do svého videoklipu, musíte správně a včas mačkat šipky na klávesnici.

Salsa Dancers Dress up

24.3.2012
74%
Hra - Salsa Dancers Dress up
Video se načítá
Oblečte jak se patří taneční pár salsy na jejich závodní vystoupení. Zvolte dívce i jejímu partnerovi to nejreprezentativnější oblečení, aby ohromili nejen diváky, ale i porotu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.