Oblíbené hry

Madonna Dance Game

6.10.2012
80%
Hra - Madonna Dance Game
Video se načítá
V této taneční hře si ověříte svůj postřeh, rychlost i znalost klávesnice. Dostanete se totiž na koncert samotné Madonny a abyste nahráli co nejvíce bodů, budete muset v pravou chvíli volit zadaná písmenka. Na začátku si vyberete, jestli chcete hrát za kluka nebo za holku a pak taneční show (na…

Party Tonight

20.4.2014
87%
Hra - Party Tonight
Video se načítá
Sara se potřebuje vychystat na dnešní party. Pomůžeš jí s výběrem oblečení a doplňků?

Deep Pink Disco

17.10.2014
75%
Hra - Deep Pink Disco
Video se načítá
Tato krásná mladá dívka jde dnes se svými přáteli na diskotéku. Tak jí na to hezky připravte, budete jí líčit a česat. Podaří se vám jí připravit tak, aby se všem líbila?

Dance Night Fashion

8.12.2014
72%
Hra - Dance Night Fashion
Video se načítá
Přichystejte tuto mladou slečnu na velký večer. Chystá se na diskotéku a chce vypadat úžasně. Na vás bude jí vybrat účes a oblečení.

Barbie Night Gowns

23.7.2014
76%
Hra - Barbie Night Gowns
Video se načítá
Barbie se chystá na velký ples a potřebuje se na to připravit, jenže má tolik oblečení, že se nemůže ani rozhodnout. Pomozte jí vybrat to správné oblečení a účes.

Nina Dobrev

17.8.2013
88%
Hra - Nina Dobrev
Video se načítá
Další klasická povedená make up hra. Tentokrát se snažíš zkrášlit Ninu Dobrev. Tu můžeš znát například ze seriálu Upíří deníky, kde si zahrála jednu z hlavních postav Elen Gilbert. Pomož jí nalíčit se co nejlépe!

Lily Collins Makeover

3.7.2012
77%
Hra - Lily Collins Makeover
Video se načítá
Znáte mladou hvězdu Lily Collins? Tak právě tu budete moct v této hře podle svých představ a vkusu nalíčit. Vyberete jí samozřejmě také účes, halenku, doplňky a tentokrát i tetování na ruku.

Scary Lily's Halloween

16.2.2014
91%
Hra - Scary Lily's Halloween
Video se načítá
Vytvořte si jednu z Halloween postaviček a to za pár minut, za pomoci strašidelného účesu, oblečení a make-upu. Tato hra je přesně pro ty, kteří mají bohatou fantazii a vědí zkombinovat oblečení, make-up a účes. Myslíš že to zvládneš i ty?

Manga Lily

3.2.2014
91%
Hra - Manga Lily
Video se načítá
Lily je mladá dívka, která potřebuje pomoci s výběrem oblečení, které můžete všemožně dekorovat. Platí to i s doplňky a účesem.

Winter Lily

30.4.2014
90%
Hra - Winter Lily
Video se načítá
Krásná zimní oblíkačka s mnoha kousky zajímavého oblečení. Nechybí samozřejmě ani doplňky, výrazné líčení, boty a podobně. Je jen na tobě, jak Lily oblečeš.

Snow & Spa

9.2.2014
74%
Hra - Snow & Spa
Video se načítá
Zahrajte se na profesionální kosmetičku a zvolte make-up této mladé slečně. Výběr je celkem pestrý a grafika překvapivě reálná. Jak ji upravíte vy?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.