Oblíbené hry

Plumber 2Hra na skóreHra o medaile

24.9.2013
78%
Hra - Plumber 2
Video se načítá
Pro ty z vás co mají rádi logické hry, tak tu máme Plumber 2. Zahrajte si na instalatéra, spojujte trubky, tak aby voda nikdy nevytekla. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se i zamyslíte. Zdoláte všech 25 levelů?

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Golden Spider Solitaire

30.5.2011
59%
Hra - Golden Spider Solitaire
Video se načítá
Pokud znáte hru Solitaire, tak vám tato verze jistě také nebude cizí. Hra funguje na velmi podobném principu - vaším úkolem je poskládat karty od nejmenší po největší. Využívat přitom můžete pouze karty, které vidíte před sebou, ty ostatní se odkrývají až postupně.

Tri Towers Solitaire

18.11.2013
70%
Hra - Tri Towers Solitaire
Video se načítá
Zahraj si Solitaire a postav celý hrad! V každém kole se musíš zbavit všech karet ze tří "věží". Karty můžeš přikládat buď o 1 menší, nebo o 1 větší. Jednou za kolo máš také k dispozici divokou kartu, na kterou můžeš přiložit cokoliv.

Linyca

29.11.2014
55%
Hra - Linyca
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem spojit kostky stejné barvy. Nemůžete je sice přemisťovat, ale body získáte tím že spojíte kostky stejné barvy v řádku. Podaří se vám vyhrát?

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

Funny Easter

29.4.2014
70%
Hra - Funny Easter
Video se načítá
Velikonoce jsou neomylně spjaty s velikonočními vajíčky. Skládejte je do řad nebo do sloupců. Nejmenší počet, které můžete složit je tři. Čím více jich však složíte, tím vyšší bude dosažené skóre.

Demon Solitaire

20.9.2014
73%
Hra - Demon Solitaire
Video se načítá
Zkuste si tento solitaire, ve kterém jako vždy budete mít za úkol sestupně poskládat karty. Až dorazíte na poslední kartu tak můžete navázat znova, takže když skončíte esem, můžete na něj znova položit krále a pokračovat. Zvládnete vyřešit celou hru?

Desert Faces

20.2.2014
80%
Hra - Desert Faces
Video se načítá
Hra Desert Faces prověří Váš postřeh a také schopnost představivosti. Pro postup do dalšího kola musíte splnit zadané úkoly. Všechna kola jsou časem omezena. Cílem je spojit vždy nejméně tři stejné obrázky do řady nebo sloupce.

Cubis Creatures

3.12.2013
80%
Hra - Cubis Creatures
Video se načítá
Cílem hry Cubis Creatures je umístit kostky tak, aby se spojili s nejméně dvěma dalšími. Čím více jich spojíte, tím větší bude Vaše skóre. Cílem je odstranit všechny kostky z hracího pole. Každá kostka, kterou pošlete je schopna jednu samostatnou na hracím poli posunout.

Puzzle Fruits

22.2.2014
70%
Hra - Puzzle Fruits
Video se načítá
Ve hře Puzzle Fruits je cílem seřadit nejméně tři stejné symboly do sloupce či řady. Postup do dalšího kola je podmíněn naplněním celého posuvníku. V případě, že dlouho nenajdete novou kombinaci bude tento posuvník pomalu ubývat.

Addiction SolitaireHra na skóreHra o medaile

19.5.2014
74%
Hra - Addiction Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou variantu karetní hry Soliter. Vaším úkolem bude poskládat všechny karty v polích tak, aby byly od nejnižší po nejvyšší a v barvě. Jakmile se rozdají karty, tak jsou odstraněna esa a do prázdných polí pak přidáváte a seřazujete karty.

Escape From 26

19.2.2014
77%
Hra - Escape From 26
Video se načítá
Escape From 26 je adventura, ve které budete hrát za milou ženu. Ocitnete se před tajuplným domem, kde uvidíte studnu, latrínu a dva hroby. Sbírejte věci a hlavně navažte kontakt s pánem, který se nachází v prvním patře domu. Bude po vás chtít, abyste mu vyprali prádlo, a za to vám nabídne klíč od…

Gem Match Deluxe

22.7.2014
82%
Hra - Gem Match Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si klasickou hru, ve které musíte spojovat vždy 3 stejné drahokamy. Jakmile se vám to podaří, tak zmizí a místo nich se objeví další. Hra končí, jakmile zmizí z hrací plochy všechna červená pole.

Fairway Solitaire

6.3.2012
85%
Hra - Fairway Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si skvělé karty typu solitaire, ve kterých budete mít za úkol skládat na sebe karty vždy o jedno vyšší nebo nižší hodnoty (na dámu jen krále nebo kluka) a zbavit se tak co nejvíce karet. U hry určitě potěší její krásná grafika a zasazení do golfového prostředí.

Rainforest Solitaire

15.6.2014
77%
Hra - Rainforest Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si tento netradiční solitaire, ve kterém budete skládat karty vzestupně i sestupně na spodní otočenou kartu. Nezáleží na tom jaká barva, stačí, aby pouze seděla čísla. Když vám dojde žolík tak na něj můžete umístit kteroukoli kartu. Podaří se vám vyřešit všechny levely?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.