Oblíbené hry

Violetta Ambulance

18.8.2014
73%
Hra - Violetta Ambulance
Video se načítá
Violetta se zranila a potřebuje první pomoc. Poskytněte jí ji, aby byla opět šťastná.

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.
Hra - Frozen Sisters Dress Up Game Elsa and Anna
Video se načítá
Oblečte si v této hře obě sestry a vyberte jim pěkné šaty, účesy a doplňky.

Baby Hazel Dental Care

25.11.2013
81%
Hra - Baby Hazel Dental Care
Video se načítá
Byl to den jako jiný, kdy se Hazel spokojeně hrála ve svém pokojíčku. Avšak po kousnutí do lízátka, si Hazel udělala poranění, a proto musí jít k zubaři. Vaším úkolem je poskytnout Hazel, co nejlepší péči o zuby. Musíte ji uklidňovat, bavit a nakonec Hazel naučit, jak si správně mýt zuby a jaké…

Pou Classroom Slacking

25.10.2014
81%
Hra - Pou Classroom Slacking
Video se načítá
Pou je po škole a čas od času na něj odhlíží učitelka. Vaším úkolem je Pouovi pomoci, aby se ve škole nenudil a zahrál si fotbal, na kytaru či se spolužáky. Pomůžete mu, aby ho neviděla učitelka?

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.
Hra - Monster High Design Studio
Video se načítá
Pomozte Clawdeen s návrhem krásných šatů, které by si vzala do školy nebo na ples. Po výběru materiálů a jednotlivých kousků, je můžete ušít. Nakonec můžete šaty ozdobit doplňky. Příjemnou zuábavu.

Chipmunks Dress

29.4.2012
70%
Hra - Chipmunks Dress
Video se načítá
Je tady bezvadná oblíkačka, která se jistě bude líbit hlavně mladším filmovým nadšenkyním. Do nejrůznějších oblečků totiž můžete nastrojit oblíbené roztomilé Chipmunky.

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Draculaura First Aid

21.4.2014
68%
Hra - Draculaura First Aid
Video se načítá
Draculaura se nešťastne poranila a nyní potřebuje vaši pomoc s ošetřením. Poskytněte jí ji, aby byla opět šťastná a zdravá?

Barbie in the Ambulance

26.4.2014
61%
Hra - Barbie in the Ambulance
Video se načítá
Postarejte se o Barbie, která se nešťastně zranila na několika místech. Aby byla opět šťastná musíte jí podat, co nejlepší péči.

Bad Ice-Cream 2

27.4.2013
80%
Hra - Bad Ice-Cream 2
Video se načítá
Bad Ice Cream 2 je zábavná hra podobná Bombermanovi, hrajete v ní za zmrzlinu, která sbírá ovoce. Hra je opravdu jednoduchá, ovládá se šipkami a mezerníkem stavíte nebo boříte ledové bloky. Cílem hry je vyhnout se všem nepřátelům a posbírat všechno ovoce. Je možné jí hrát ve dvou i více lidech.…

Elsa Makeup School

7.8.2014
77%
Hra - Elsa Makeup School
Video se načítá
Elsa se ​​chystá na korunovaci a je na vás jí udělat make-up. Na výběr budete mít tři možnosti. Bude po vaše přeměně ještě krásnější?

Elsa Eye Doctor

19.7.2014
76%
Hra - Elsa Eye Doctor
Video se načítá
I lidé jako Elsa (kterou můžeš znát z filmu Ledové království - Frozen) mohou mít zdravotní problémy. Tentokrát Elsa špatně vidí, a tak se vydala k očnímu lékaři. Tím jsi ty. Nejdříve je potřeba vyšetřit jí zrak, abys zjistila, jaké problémy ji trápí, a pak jí dát oční kapky a vybrat brýle.
Hra - Pou Girl Halloween Emergency
Video se načítá
V této hře se stanete lékařkou, která musí pomoci mladé slečně, která je kamarádkou známého Poua. Dokážete jí ošetřit všechna zranění a také si poradit některými ne úplně typickými úrazy?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.