Oblíbené hry

Thingdom

1.6.2013
90%
Hra - Thingdom
Video se načítá
V této opravdu velice pěkné hře dostanete možnost starat se o moc roztomilou chlupatou kuličku. Na začátku si vyberete jak se bude jmenovat a jak má přesně vypadat a pak už může ovlivňovat celý její život. Kdy bude spát, kdy si bude hrát, tančit, potkávat se s ostatními, jíst,... Máte možnost zahrát…

Hannah Montana Love Mix

29.3.2012
95%
Hra - Hannah Montana Love Mix
Video se načítá
Hannah Montana je tentokrát v roli barmanky. Pomozte jí namíchat z množství ingrediencí ten nejlepší nápoj a sledujte, co se stane když ho vypije. Určitě se skvěle pobavíte. A to nejen u míchání nejrůznějších drinků, ale hlavně u sledování zajímavých následků jejich vypití ;)

Grow Valley

2.1.2012
74%
Hra - Grow Valley
Video se načítá
Grow Valley je zajímavá hra s pěknou grafikou, kde budete zvelebovat jedno krásné údolíčko. Postupným klikáním na různé ikony pod obrázkem vytvoříte lidské sídlo se všemi továrnami, elektrárnami i silnicí. Podle pořadí, v jakém ikony zvolíte, bude vypadat výsledek. Objevíte všechny varianty?

Jumping Line light

4.3.2014
85%
Hra - Jumping Line light
Video se načítá
Máte dobrý postřeh? Tak tohle je hra přímo pro Vás. Vaším úkolem bude dostat se s černou čarou až do cíle, nebo alespoň co nejdále, než vám prasknou nervy. Ze začátku se hra zdá jednoduchá, ale jakmile se plošiny začnou pohybovat, nebude to tak jednoduché. Nezapomeňte využívat černých ploch jako…

Swift Turn 2

10.11.2013
80%
Hra - Swift Turn 2
Video se načítá
Cílem hry Swift Turn 2 je dostat čtvercového panáčka bezpečně do cíle. Předtím však musíte v každém kole posbírat všechny hvězdičky. Dávejte si přitom pozor na ostny a další překážky, které vás mohou stát život.

Factory Balls 4

19.9.2014
73%
Hra - Factory Balls 4
Video se načítá
Čtvrtý díl oblíbené hry jménem Factory Balls je tu. Princip je pořád stejný - vytvářej všelijaké míčky podle modelu. Musí vypadat naprosto identicky! Dokážeš to?

IQ Ball

14.12.2014
78%
Hra - IQ Ball
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které se musíte dostat vždy ke kulatému terči. Pohybovat se můžete pomocí lepkavého chapadla. Čím méně kliknutí využijete, tím dostanete více bodů IQ.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.