Oblíbené hry

Ninja RunHra na skóreHra o medaile

14.10.2013
70%
Hra - Ninja Run
Video se načítá
Běhání po střechách není pro ninju nic náročného. Ve hře Ninja Run však potřebuje hlavní hrdina pomoc s přeskakováním mezer mezi domy. Do cesty se postaví také cihly a komín. Je tedy nutné se všemu vyhnout, jinak musíte začínat znovu. Je možné vylepšit si také některé z vlastností.

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Gather GemsHra na skóreHra o medaile

16.6.2014
75%
Hra - Gather Gems
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou logickou hru, kde skládáte barevné diamanty. V prostředním poli se vám vždy objeví kus diamantu a vy ho musíte dosadit na správné pole. Snažte se skládat diamanty z jedné barvy, abyste dostali co nejvíce bodů.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Om Nom Nombers

16.3.2012
76%
Hra - Om Nom Nombers
Video se načítá
Potrapte své mozkové závity v bezvadné matematické hře, která Vás bude určitě bavit. Vaším úkolem bude nakrmit zelenou příšerku a to tak, že z nabízených čísel poskládáte vždy výsledek, který bude chtít. Aby se Vám to povedlo, budete muset mezi čísla dát správná znaménka. K výsledku nevede vždy jen…

Kick Ass Homer

4.1.2013
84%
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
Je tady hlava rodiny Simpsonů, aby se svým povedeným synkem Bártem nechal co nejdál odpálit. Odhadněte ten správný okamžik k úderu, aby Homer doletěl opravdu co nejdál a v letu posbírat co nejvíc peněz, jídla a svého oblíbeného piva. Užitečná vylepšení si budete moct pořídit po každém kole, pokud…

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
Vyzkoušejte si na Clawdeen, jaké je náročné stříhat vlasy. Tato hra je výjimečná tím, že je velmi náročná na ovládání, a proto je obtížnější získat střih, který potřebujeme. Pokuste se udělat, co nejhezčí účes, aby vypadal reálně a Clawdeen se líbil.

Dancing Pony

15.6.2013
75%
Hra - Dancing Pony
Video se načítá
V této hře máte pódium s poníkem v baletním oblečku. Můžete měnit pozadí pódia, přepínat písničky, můžete přidat i další 4 poníky navíc. Klikejte na ikonky a sledujte piruety a tanečky, když zmáčknete 4 po sobě tak se vám zobrazí šipka, na kterou když kliknete tak vám tancují.

Legacy Day Apple White

18.1.2014
74%
Hra - Legacy Day Apple White
Video se načítá
Pomozte Apple vybrat vhodné oblečení na korunovaci. Změnit jí můžete tvar, ale i barvu účesu a kombinovat oblečení podle vašeho stylu. Příjemnou zábavu.

Cute Farm Hospital

30.8.2013
94%
Hra - Cute Farm Hospital
Video se načítá
V této hře tě čeká spousta nemocných a zraněných zvířat a také čerstvě narozená mláďata. O všechny se musíš postarat. Někdy máš omezené množství času. Nejdříve určíš, jaký problém zvířátko trápí, a poté vybereš vhodnou léčbu. Myslíš si, že by z tebe byla dobrá veterinářka?

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Pooh´s Brain Games

5.9.2012
80%
Hra - Pooh´s Brain Games
Video se načítá
Medvídek Pú si pro Vás tentokrát přichystal tři logické úkoly, které prověří rychlost Vašich mozkových závitů. Dokážete bez chyb přiřazovat rozbité vázy a hvězdičky, počítat motýlky i lehčí početní příklady?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.