Oblíbené hry

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…
Hra - Kuře na venkovský způsob
Video se načítá
Sezóna grilování a zahradních párty je v plném proudu a Vy se teď můžete naučit další super recept, jak připravit kuře na gril. Postupně připravíte brambory jako přílohu, pak marinádu a samotné kuře. Nakonec vše upečete na grilu.

Rainbow Fruit Salad

31.7.2013
76%
Hra - Rainbow Fruit Salad
Video se načítá
Tyhle tropická vedra jsou opravdu nesnesitelná, tak co si takhle udělat osvěžující ovocný salát? Příprava je velmi jednoduchá, potřebujete pouze jahody, meloun, ananas, maliny, banán nebo třeba pomeranč. To všechno nakrájíte a dáte do misky!
Hra - Cheese Chocolate Square Cake
Video se načítá
Chtěli byste si připravit a pomaškrtiť na cheesecaku? Tak v tom případě si vyzkoušejte hru Cheese Chocolate Square Cake. Aby byl koláček chutný a pěkný stačí postupovat podle návodu, podaří se vám to?

Citrónový dort

6.9.2012
80%
Hra - Citrónový dort
Video se načítá
Je tady další super recept, který se můžete zábavnou formou v této hře naučit. Vyrobte chutný citronový dort. Určitě to nebude vůbec tak těžké, jak to na první pohled vypadá ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.