Oblíbené hry

Gingerbread Circus 2

30.1.2014
91%
Hra - Gingerbread Circus 2
Video se načítá
Zahrajte se na vrhače nožů a pobavte publikum, které je na vaše vystoupení zvědavé. Aby se vám podařilo, musíte nože házet tak, abyste neublížili perníčkovi, ale zasáhly přímý cíl. Pozor během hry máte jen tři životy, proto musíte být opatrní.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Azurefish

22.7.2014
73%
Hra - Azurefish
Video se načítá
Cílem hry Azurefish je pomáhat rybce s pohybem pod hladinou. Můžete plnit zajímavé úkoly nebo jen tak proplouvat mezi korály a sbírat zlato a mušle.

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?

My Dolphin Show 6

29.6.2020
85%
Hra - My Dolphin Show 6
Video se načítá
V této hře budete předvádět obrovskou vodní show pro diváky. Budete ovládat vycvičeného delfína, který umí parádní kousky a triky. Na vás bude se pokaždé trefit do správných míst.

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

High Dive Hero

12.9.2013
76%
Hra - High Dive Hero
Video se načítá
Ukažte, jak umíte skákat do vody! V této hře si budete moci vyzkoušet, jaké je akrobatické skákání do vody z můstku. K dispozici budete mít různé výškové můstky a mnoho triků, které můžete udělat.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!
Hra - Vyrábění náhrdelníku
Video se načítá
Udělejte si virtuální náhrdelník podle svých představ. Použít budete moct opravdu veliké množství nejrůznějších korálků, mašliček, ozdob, kytiček, ale i zvířátek. Kombinujte, skládejte a bavte se :)

The Jump Game

7.11.2012
90%
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Ve této hře budete ovládat krásného koníka a poběžíte s ním po mořské pláži. V cestě budou ale ležet nejrůznější překážky jako sudy, větve, starý nábytek. Ty je potřeba včas správně přeskočit, abyste nepřišli o život. Za každou zdolanou překážku pak dostanete body.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

Dostihový den

2.6.2012
89%
Hra - Dostihový den
Video se načítá
Máte rády koně i rády závodíte? Pak si zkuste vycvičit vlastního závodního šampióna a zúčastněte se s ním čím dál náročnějších závodů. Musíte se ale starat správně o jeho kondici a dostihové dovednosti. Když se do toho správně a naplno pustíte, určitě začnete brzo vyhrávat!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.