Oblíbené hry

Ice Cream for Kids

29.3.2012
87%
Hra - Ice Cream for Kids
Video se načítá
Staňte se na chvíli zmrzlinářem nebo zmrzlinářkou a plňte dětem jejich přání. Když budete dělat vše správně a rychle, dostanete dobře zaplaceno a postoupíte do dalšího, náročnějšího levelu. Tak se snažte, ať jste nejlepší ve městě!

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Vysněné rande

24.7.2012
90%
Hra - Vysněné rande
Video se načítá
Slečna v této hře se chystá na rande se svým vysněným klukem. Ten má ale jasné představy, jak by měla jeho dívka vypadat a ona mu chce vyhovět. Pomůžete jí splnit jeho přání a správně se ostříhat, učesat, nabarvit vlasy i vybrat oblečení?

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Pečování o miminka

22.6.2012
88%
Hra - Pečování o miminka
Video se načítá
Dokážete pečovat o svěřená miminka? Každé musíte uložit do postýlky a pak se věnovat jejich potřebám. Abyste postoupily do dalšího levelu, musíte je včas podle jejich přání koupat, přebalovat, krmit,...

Veselé kadeřnictví

15.6.2012
89%
Hra - Veselé kadeřnictví
Video se načítá
V této kadeřnické hře budete mít za úkol vytvořit zadaný účes a to navíc v časovém limitu. Dokážete modelku správně ostříhat, učesat i nabarvit? Nezapomeňte ani na úpravu obočí.
Hra - Monster High pokoj pro mazlíčka
Video se načítá
V této pěkné hře inspirované seriálem Monster High budete zařizovat speciální pokoj pro mazlíčka některého studenta nebo studentky této strašidelné střední školy. Jakého mazlíčka by asi mohli mít a jak bude vypadat jeho pelíšek, miska a ostatní důležité věci?

Obleč Lisu Simpson

17.7.2012
79%
Hra - Obleč Lisu Simpson
Video se načítá
Jak by podle Vás měla chodit oblékaná Lisa Simpson? Myslíte že jí to teď sluší, nebo byste jí vybraly něco lepšího? V této super hře může. Dáte jí šaty, kalhoty nebo nějaký zajímavý komplet?
Hra - Vyrábění náhrdelníku
Video se načítá
Udělejte si virtuální náhrdelník podle svých představ. Použít budete moct opravdu veliké množství nejrůznějších korálků, mašliček, ozdob, kytiček, ale i zvířátek. Kombinujte, skládejte a bavte se :)

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

Snaker Styler

21.7.2012
91%
Hra - Snaker Styler
Video se načítá
Zkuste si vyrobit vlastní tenisky. Na výběr budete mít opravdu z velkého množství barev a materiálů. Zvolit si budete moct i vzor boty a dokreslit si na ni cokoliv podle svých představ sprejem nebo fixem.

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.