Oblíbené hry

Santa Kicker

25.12.2011
70%
Hra - Santa Kicker
Video se načítá
Pomozte Santovi v téhle bezvadné oddechové hře dostat se do všech komínů. Bude mít ale poněkud neobvyklou techniku - vždycky ho vykopne jeden jeho sob. Na Vás je, aby měl kop správný úhel a intenzitu a Santa skončil přesně v komíně.

Bow Contest

23.5.2011
68%
Hra - Bow Contest
Video se načítá
Zúčastněte se souboje lučištníků a ukažte zda se dokážete trefit lépe než soupeři. V prvních levelech máte k dispozici pouze luk a šípy, ale postupem do vyšší úrovní se vám otevřou i zajímavější zbraně. Hra sice není příliš dobře graficky zpracovaná, ale hratelnost zvyšuje fakt, že ji mohou hrát i…

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Fish need water

12.4.2012
82%
Hra - Fish need water
Video se načítá
Zahrajte si tuto zajímavou a vtipnou logickou hru, ve které bude Vaším úkolem dostat všechny rybky zpět od vody. Dosáhnete toho tak, že vždy propojíte vhodné hrací prvky. Ze začátku je hra celkem jednoduchá, ale s postupujícími levely budete muset ukázat, co ve Vás je...

Dogs Sewing

7.7.2011
71%
Hra - Dogs Sewing
Video se načítá
Máte rádi pletení či vyšívání? Tak potom je tato hra určená právě pro vás. Vaším úkolem v této hře je vyšít obrázek, který si vyberete. K dispozici máte různé druhy nití a bavlnek. Hra funguje na podobném principu jako omalovánky.
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.

Civiballs 2

29.7.2012
74%
Hra - Civiballs 2
Video se načítá
Civiballs 2 je druhé pokračování logické hry, ve které budete mít za úkol dostat všechny barevné postavičky do uren stejné barvy. Důležité je odebírat různé herní prvky ve správném pořadí tak, aby se každá postavička dostala do správné urny.

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Bass Fishing Hero

5.5.2012
66%
Hra - Bass Fishing Hero
Video se načítá
Staňte se tím pravým rybářem v postřehové hře Bass Fishing Hero. Vždy když správně "opíšete" sérii šipek, ulovíte rybu. Podle náročnosti série bude ryba i veliká. Kolik stihnete v časovém limitu nachytat ryb?
Hra - Rychlý čokoládový koláč
Video se načítá
Kdo by neměl rád čokoládové koláče a dorty. Naučte se jeden takový rychlý a chutný dezert připravovat. Podle podrobného návodu ve hře to bude opravdu jednoduché, takže to zvládne úplně každý.

Horoscope puzzle

23.5.2011
60%
Hra - Horoscope puzzle
Video se načítá
Tato hra sice není jako klasické puzzle, ale princip hry je podobný. Cílem v této hře je pospojovat hvězdy tak, aby vytvořili souhvězdí, které tam je ukryto. Před samotným spojováním se vám na několik sekund zobrazí správné řešení a vy si musíte zapamatovat co nejpřesněji postavení spojených hvězd.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Crocs Fashion Shoes

4.7.2012
78%
Hra - Crocs Fashion Shoes
Video se načítá
Jistě znáte současné velice oblíbené boty Crocs. V této hře si budete moct navrhnout jejich design úplně podle svých představ. V jaké barvě by se Vám líbily? Dáte jim nějaký zajímavý vzor a doplňky?

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Baby Caring

15.8.2011
79%
Hra - Baby Caring
Video se načítá
Hra Baby Caring ozkouší, jestli dokážete uhlídat miminko, jehož maminka zrovna není doma. Vyzkoušejte svoje pečovatelské vlohy v několika různých situacích. Pokud si s miminkem nebudete vědět rady, můžete se podívat na tipy, které vám pomohou. Snažte se udržet miminko šťastné, jakmile začne moc…

Disney Restaurant

18.3.2012
89%
Hra - Disney Restaurant
Video se načítá
Skvělá obsluhovací hra, ve které budou hlavními aktéry postavy z Disney pohádek a filmů. Obsluhovat hosty bude Mickey mouse, Goofy a ostatní z jejich party. Návštěvníci pak jsou nejrůznější postavy jako medvídek Pú, Mauglí a mnoho dalších. Stihnete je obsloužit a udržet restauraci v chodu?

Cover Orange 2

11.7.2012
78%
Hra - Cover Orange 2
Video se načítá
Cover Orange 2 je logická hra, ve které budete mít opravdu netradiční roli. Za pomoci vhodného rozmístění různých sudů, kol a dalších herních prvků musíte ochránit všechno ovoce před zničením. Jakmile poklademe všechny prvky, přijde zlověstný déšť, který se bude pokoušet ovoce zničit.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Barbie parkování

23.6.2012
85%
Hra - Barbie parkování
Video se načítá
Pomozte Barbie v jejím růžovém autě dostat se ke svému parkovacímu místu. Aby se jít o povedlo, musíte jí nachystat cestu, na které jsou nejrůznější prohlubně a volné předměty. Vy tyto útvary poskládejte tak, aby mohla v pořádku přejet.

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.