Oblíbené hry

Uphill Rush 7NÁŠ TIP

28.7.2015
93%
Hra - Uphill Rush 7
Video se načítá
Zahrajte si další díl parádní pařby, ve které se budete prohánět na šílených tobogánech. Budete sbírat peníze a body. Za peníze si pak můžete nakoupit různé vzhledy pro člun nebo panáček. Jezdit můžete v noci nebo ve dne.

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Youda Survivor

1.2.2014
88%
Hra - Youda Survivor
Video se načítá
Youda Survivor je skvělá hra, ve které budete hrát za mladého chlápka, který ztroskotal na pustém ostřově. V každém levelu budete mít úkoly, které musíte splnit. Budete omezeni časem, takže postřeh a rychlost budou na místě.

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…

Ratman RalphHra na skóreHra o medaile

16.8.2014
73%
Hra - Ratman Ralph
Video se načítá
Ve hře Ratman Ralph musíte pomoci myšce jménem Ralph posbírat co nejvíce sýru. Dávejte si však pozor na jed, který se objeví vždy, když sebere kus sýru. Ve hře máte pouze 3 životy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.