Oblíbené hry

Disney Cheerleaders

30.3.2016
88%
Hra - Disney Cheerleaders
Video se načítá
Převlékněte čtyři princezny za roztleskávačky a udělejte z nich krasavice, aby o ně mělo zájem každý. Budou spokojené nebo ne?

Barbie Rock Star

16.9.2013
89%
Hra - Barbie Rock Star
Video se načítá
Barbie Rock Star je hra věnovaná dívkám, které mají moderní vkus a mají rády Rock. Ptáte se proč? Odpověď je jednoduchá protože Barbie se chce stát rockovou hvězdou a proto tak musí i vypadat.
Hra - Barbie Halloween Costume Designer
Video se načítá
Barbie už nechce být rozkošnou a proto se rozhodla, že na tento Halloween si připraví strašidelnou masku. Pomozte jí ji ušít a sladit tak, aby vypadala super zároveň byla strašidelná. Dokážete to?

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?
Hra - Princesses vs Monsters Instagram Challenge
Video se načítá
Kdo udělá lepší šelf? Princezny nebo dívky z Monster High. Oblečte si každou skupinku dívek a rozhodněte o tom, krotí skupina je více fotogenická.

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.