Oblíbené hry

Grindcraft

22.11.2015
70%
Hra - Grindcraft
Video se načítá
Tuto hru nemusíme nikomu představovat, je to hra, která si získala oblibu u mnoha hráčů protože si v ní můžete leccos postavit. Proč budete se dřevem, kamenem, železem či hliníkem. Z těchto surovin si můžete postavit nějakou budovu nebo jiný předmět. Avšak každý z nich potřebuje jinou kombinaci…

Elsa Stylish Makeover

6.2.2015
80%
Hra - Elsa Stylish Makeover
Video se načítá
Elsa se chystá na další večírek, takže je potřeba udělat z ní krasavici. Vyberte ideální účes, šaty a doplňky. Velmi důležitá bude také péče o její obličej. Můžete jí dát makeup podle Vašich představ. Cílem je vytvořit kompaktní model, kde bude všechno sladěno.

Lucy Hale Make Up

25.8.2013
87%
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
Chceš udělat pěkný makeup známé zpěvačce a herečce Lucy Hale? Znát ji můžeš například ze seriálu Prolhané krásky. Vychutnej si tuhle takřka reálnou hru a dej si pozor, ať nepřetáhneš stíny nebo naopak nevynecháš kousek rtů.

Wedding Hairstyle Rush

27.6.2015
72%
Hra - Wedding Hairstyle Rush
Video se načítá
Tyto slečny se budou vdávat a na vás bude co nejrychleji jim upravit vlasy. Myslíte si, že to dokážete?

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Fairytale MaidenNÁŠ TIP

26.11.2013
86%
Hra - Fairytale Maiden
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Tentokrát svoji postavičku budete moci obléknout jako pohádkovou postavu. Třeba jako princeznu zlatovlásku, Sněhurku nebo jako Karkulku. Hra totiž nabízí mnoho druhů účesů, barev, šatů a mnoho dalšího.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Rapunzel

21.9.2014
88%
Hra - Rapunzel
Video se načítá
Obléct si ve hře dneska můžeš snad každou princeznu. Tentokrát je tu Locika a její růžové šaty. Nebo ji oblečeš do něčeho jiného?

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.