Oblíbené hry

Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaile

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, tentokrát se třemi druhy ovoce. Vaším úkolem bude odbourávat stejné ovoce. Vždy musí být minimálně dvě pro odbourání a tři pro získání bodů. Čím více ovoce odbouráte najednou, tím více dostanete bodů.

FunballHra na skóreHra o medaile

25.9.2014
78%
Hra - Funball
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem Funball. Vaším úkolem bude odrážet puk podle barev a ničit ostatní puky. Vybrat si můžete několik herních režimů nebo hrát klasické úrovně, kde se naučíte mnoho vychytávek. Všechny body, které z herních režimů získáte se sčítají do jednoho skóre v hlavním menu.

Brainless ZombieHra na skóreHra o medaile

14.8.2014
78%
Hra - Brainless Zombie
Video se načítá
Zábavná logická hra, ve které musíte získat svůj mozek. Nejdřív se však musíte dotknout modré kostky, abyste se proměnili ze zombíka na normálního člověka.

Release the Mooks 3Hra na skóreHra o medaile

8.8.2014
78%
Hra - Release the Mooks 3
Video se načítá
Release the Mooks 3 je zábavná logická hra, ve které budete umisťovat kostky a snažit se udržet rovnováhu. Vaším úkolem bude pustit kostku vždy ve vyznačeném poli a přitom si dávat pozor, aby se nepřevážila nebo nespadla dolů.

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?

Zombie RaceHra na skóreHra o medaile

6.6.2014
76%
Hra - Zombie Race
Video se načítá
Další skvělá postřehová hra, ve které ujíždíte s autem po silnici, vyhýbáte se překážkám a sbíráte body. Body se vždy počítají jen na jedné straně silnice, tak buďte připraveni. Za získané lebky můžete auto i upravovat.

Touch the SkyHra na skóreHra o medaile

6.2.2013
76%
Hra - Touch the Sky
Video se načítá
Pokuste se v této hře doletět co nejdále. Za vydělané peníze budete moci kupovat nová vylepšení pro Váš dopravní prostředek a tím tak dosáhnout i delší vzdálenosti.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.