Oblíbené hry

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.

Dress Up Rush

25.3.2012
92%
Hra - Dress Up Rush
Video se načítá
Otevřete si vlastní butik a obsluhujte co nejlépe své zákazníky. Na začátku budete mít jen velice malý sortiment, ale postupem času si budete moct dovolit vybavit svůj obchod opravdu na úrovni a hra získá to správné kouzlo.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.
Hra - Alvin a Chipmunkové Puzzle
Video se načítá
Pro všechny, kdo mají rádi filmové hrdiny Chipmunky, jsou tady bezvadné puzzle, kde budete skládat obrázek s těmito neposedy s Alvinem v čele. Nebojte se, že byste to nezvládli. Celou dobu uvidíte obrázek slabě na pozadí a jednotlivé kostičky budou přibývat hezky postupně.

Puzzle se zvířátky

31.7.2012
65%
Hra - Puzzle se zvířátky
Video se načítá
Jsou tady tak trošku jiné puzzle, kde si kromě klasického skládání si můžete vybrat i variantu, ve které Vám nabízené kousky budou neustále ubíhat kolem obrázku a Vy je musíte včas umisťovat. Těšit se můžete na krásné obrázky roztomilých zvířátek, kde si přijdou na své hlavně milovníci pejsků.

Puzzle s koťátky

7.4.2012
65%
Hra - Puzzle s koťátky
Video se načítá
Pro všechny milovníky a milovnice koček jsou tady skvělé puzzle, ve kterých budete skládat obrázky roztomilých koťátek. Můžete si zvolit náročnost i jestli chcete vidět obrázek, nebo skládat zpaměti.

Puzzle pejsek

24.4.2012
65%
Hra - Puzzle pejsek
Video se načítá
Jak rychle dokážete složit obrázek roztomilého pejska? Vyzkoušejte své nadání pro skládání v krásných puzzle. Předlohu budete pořád slabě vidět, tak se nebojte, že by to bylo příliš těžké.

Horse Puzzle

24.3.2012
78%
Hra - Horse Puzzle
Video se načítá
Složte si fotku koně v moc pěkných puzzle. Na výběr budete mít z několika zajímavých obrázků a tří stupňů náročnosti, takže si na své přijde opravdu každý. Pokud budete chtít sledovat své pokroky, nebo se zapsat do tabulky nejlepších hráčů, můžete si své výkony stopovat na stopkách u hry, ale…

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Stylin' Stuff Manicure

6.6.2012
93%
Hra - Stylin' Stuff Manicure
Video se načítá
Staňte se odbornicí na design rukou a nehtů obzvlášť. Vybírejte z velkého množství laků, ozdob na nehty, prstýnků i náramků a vše dokonale kombinujte. Uvidíte, že výsledek bude stát za to.

Bird Pax

30.5.2011
75%
Hra - Bird Pax
Video se načítá
Chtěli byste si zahrát trochu jinou karetní hru než je klasický Solitaire nebo Poker? Potom vyzkoušejte hru Bird pax. V této hře dostanete sadu karet, se kterou musíte porazit soupeře. Karetní souboje vyhrává ten, kdo má kartu s vyšší hodnotou. Ten potom získává i protihráčovi karty. Výsledek…

Crystal Golf Solitaire

20.3.2012
74%
Hra - Crystal Golf Solitaire
Video se načítá
Crystal Golf Solitaire je chytlavá karetní hra, jejímž cílem je zbavit se všech karet rozložených na herní ploše. Tyto karty můžete postupně ukládat na otočenou kartu v dolním rohu, avšak pouze pokud je jejich hodnota o jedno nižší nebo vyšší. Pamatujte, že na celou hru máte omezený časový limit.

Fast Food Kitchen

13.10.2012
81%
Hra - Fast Food Kitchen
Video se načítá
V této zajímavé hře navštívíte kuchyň rychlého občerstvení, ze které byste jídlo určitě nechtěly. Všude je špína, nic není na svém místě a dokonce se tu prohání různá havěť. Pomůžete ji uklidit, než přijde hygienická inspekce?

Pool Party

30.4.2012
76%
Hra - Pool Party
Video se načítá
Taky už Vám chybí léto? Vydejte se na slunnou bazénovou párty alespoň na obrázcích této postřehové hry, kde budete hledat ve čtyřech různých prostředích zadané obrázky. Ale nečekejte rybu ve vodě, nebo ptáka na stromě a dobře se dívejte ;)

Sweet Home

27.3.2012
68%
Hra - Sweet Home
Video se načítá
Máte dobré oči, postřeh a umíte hledat? Pak je tato hra přímo pro Vás. V neuklizeném dívčím pokoji totiž budete muset hledat zadané věci. Nebude to ale zase tak jednoduché. Budete mít omezený čas a hledání v holčičím nepořádku bude často komplikované.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Uphill Rush, která nejen díky své grafice bude určitě bavit nejen kluky. Vaším úkolem, co nejlépe přejít na motorce trať a získat, co nejvíce bodů. Za získané body si můžete později kupovat i lepší motorky a další vybavení. Body získáváte i za akrobatické kousky,…

Hannah Montana Slide

12.8.2011
75%
Hra - Hannah Montana Slide
Video se načítá
Originální hra s Miley Cyrus (Hannah Montana). V této hře Miley nebudete oblékat ani líčit. Tato hra je totiž logická a je potřeba poskládat jednotlivé kousky skládačky tak, aby vytvořili správný obraz Miley.

Monster High Solitaire

8.8.2012
79%
Hra - Monster High Solitaire
Video se načítá
Tato karetní hra solitaire není jako každá jiná. Skládáte na sebe karty postupně od krále po eso a potom do "domečku" od esa nahoru, ale teď Vás budou navíc provázet hrdinové seriálu Monster High i super hudba ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.