Oblíbené hry

Hra - Clawdeens Make Up Secrets
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra s jednou ze studentek Monster High - Clawdeen. Odhalte všechna její kosmetická tajemství a vyberte jí nejzajímavější účes, líčení i oblečení s doplňky, aby byla opravdová hvězda třídy.
Hra - Cleo De Nile and Deuce Gorgon
Video se načítá
Využijte tuto skvělou možnost a oblečte podle svých představ krásný seriálový pár Cleo De Nile a Deuce Gorgona z Monster High. Je jen na Vás jaké jim vybere účesy, šaty, boty i doplňky jako šperky nebo brýle. Bude jim to spolu po Vašem zásahu opravdu slušet?

Girls from Monster Cat

2.10.2012
78%
Hra - Girls from Monster Cat
Video se načítá
Je tady druhé pokračování super oblíkačky, ve které vyberete sexy oblečení hned dvěma kočkám (doslova) z Monster High. Jaké budou mít účesy, šaty, boty, kabelky a doplňky?

Wedding MakeUp

7.7.2011
79%
Hra - Wedding MakeUp
Video se načítá
Nevěsta jde na svatbu, ovšem její kosmetička se nedostavila. Na vás je, abyste kosmetičku nahradili a pomohli nevěste s líčením, make-upem a dalšími věcmi. Podaří se vám udělat nevěstu tak krásnou, aby se mohla vdávat?
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
Cleo de Nile z Monster High se zamilovala do jednoho ze svých spolužáků. Aby ho získala, rozhodla se namíchat kouzelný nápoj lásky. Pomůžete jí vybrat ty správné ingredience? Ne každá kombinace je ale správné a tak můžete někdy udělat více škody než užitku...

Monster High Fashion

5.7.2012
89%
Hra - Monster High Fashion
Video se načítá
Je tady super hra pro všechny, kdo mají rádi Monster High. Budete totiž moct obléct ne jednu, ale hned několik žaček této strašidelné střední školy. Budou vypadat jako v seriálu, nebo je vylepšíte podle své vlastní fantazie?

Ready? Fire!

23.5.2011
73%
Hra - Ready? Fire!
Video se načítá
Tato onlinovka otestuje váš postřeh. Dokážete trefit pohybující se terč? Ve hře si můžete nastavit několik úrovní obtížností. Čím vyšší obtížnost si vyberete, tím více terčů budete muset trefit. Tato hra je vhodná pro jednoho i dva hráče.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Funny Fishing

17.10.2012
72%
Hra - Funny Fishing
Video se načítá
Opět jsou tady oblíbené slečny Bratz, které si tentokrát vyrazily lovit ryby. Na Vás je, aby jste je k této příležitosti náležitě učesaly a oblékly. Taky se můžete rozhodnout, jestli budou lovit na krásné jachtě nebo v přírodě.

Bratz Conga Party

12.6.2012
76%
Hra - Bratz Conga Party
Video se načítá
Tři slečny vyrazily na párty za doprovodu rytmu bubínku. Jak by se měly asi obléct a učesat? Pomůžete jim s výběrem té nejlepší kombinace právě pro jejich osobnosti?

French Fiviera

11.10.2012
80%
Hra - French Fiviera
Video se načítá
Pojďte se ohřát na francouzskou riviéru spolu se dvěma krásnými kamarádkami, kterým vyberete nejen účesy a oblečení. Na Vás bude hlavně to, jestli se ocitnou na pláži nebo na hlavní třídě a jestli se z nich stanou klasické turistky, cestovatelky nebo právě vyrazily do nějakého zajímavé klubu.

Bratz Makeover

12.8.2011
85%
Hra - Bratz Makeover
Video se načítá
Vychytaná hra s panenkami Bratz. Zvolte si jednu z nich a udělejte jí kompletní změnu vzhledu. Můžete začít účesem, poté ji nalíčíte nebo nalakujete nehty. Nakonec ji můžete ozdobit různými třpytivými doplňky.

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Flirt on the Beach

11.11.2012
95%
Hra - Flirt on the Beach
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jak dobré jste ve flirtování v této výborné hře. Budete se procházet po pláži a lovit kluky. Vždycky když na nějakého volného narazíte, kliknete na něj a on se do Vás za chviličku zamiluje. Občas ale budete muset čelit silné konkurenci a svého vyvoleného si ulovit rychlým klikáním.

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

Česání poníka

17.6.2012
77%
Hra - Česání poníka
Video se načítá
Jak by měl podle Vás vypadat poník snů? Zkuste si jednoho upravit úplně podle sebe. nabarvěte a ušešte mu hřívu, nalakujte kopýtka a ozdobte ho doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.