Oblíbené hry

My Baby Unicorn 2

21.11.2012
73%
Hra - My Baby Unicorn 2
Video se načítá
V této hře máte možnost vytvořit přesně podle svých představ krásného malého jednorožce. Vyberte mu barvu, druh hřívi i ocasu, kopýtka, nejrůznější ozdoby a samozřejmě roh a křídla. Nakonec si zvolíte prostředí, do kterého se Váš létající jednorožec bude nejvíce hodit.

Rainbow Unicorn

2.12.2012
69%
Hra - Rainbow Unicorn
Video se načítá
Duhový jednorožec v této pěkné hře čeká jen na to, až ho celého upravíte podle svých představ. Jakou by měl mít hřívu a ocas? Který tvar očí mu bude nejvíc slušet? A co teprve samotný roh a křídla? Popusťte uzdu své fantazii a určitě bude Váš jednorožec ten nejkrásnější :)

Nejkrásnější Pegas

4.7.2012
81%
Hra - Nejkrásnější Pegas
Video se načítá
Jak si představujete toho nejkrásnějšího nebeského koně pegase? Vytvořte si jednoho úplně podle sebe. Jaký bude mít roh, barvu, doplňky i křídla?

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Cat House Decoration

9.5.2012
58%
Hra - Cat House Decoration
Video se načítá
Pro všechny milovnice kočiček je tady hra, ve které budeme moct zařídit koťátku jeho nový domov. Jakou kočičku si vyberete? A jaký pro ni zvolíte pelíšek, misku na jídlo nebo hračku?

Obleč Nini

28.6.2012
75%
Hra - Obleč Nini
Video se načítá
Oblečte do těch nejroztodivnějších oblečků a kloboučků malou kočičku Nini. Hra má moc pěknou grafiku a jistě nadchne i ty nejmenší milovnice oblékání a zvířátek.

Pet Fashion Contest

15.8.2011
77%
Hra - Pet Fashion Contest
Video se načítá
Ve hře Pet Fashion Contest se dostanete na módní přehlídku, ve které proti sobě soutěží pes a kočka. Vy se staráte o vizáž obou zvířátek. Vyberte jim to nejlepší oblečení, aby obě zvířátka získala co nejvíce bodů.

Dokonalá kočička

31.7.2012
78%
Hra - Dokonalá kočička
Video se načítá
Vytvořte podle sebe kočičku tak, aby se Vám opravdu co nejvíce líbila. Vyberte jí barvu, kožíšek, obojek, výraz, druh očí, tvar ocásku a třeba i nějaký obleček.

My sweet hamster

28.3.2012
85%
Hra - My sweet hamster
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o křečka? Takový křeček má spoustu potřeb. Musíte mu čistit klec, krmit ho, starat se o jeho zábavu, zdraví, dávat ho spát a spoustu dalších věcí. Udržujte křečka šťastného a zdravého, aby byl u Vás spojený a nechtěl z Vašeho terária utéct.

Winx Club Fashion

7.4.2012
79%
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Užijte si bezvadnou oblíkačku panenek Winx. Nastrojte Bloom a Floru tak, aby jim to podle Vás co nejvíc slušelo. Vyberte jim stylové účesy, barvy vlasů i oblečení a boty. Na konci se pak samy vyjádří k tomu, jak se Vám to povedlo. Která bude krásnější?

Splash Around

19.9.2012
90%
Hra - Splash Around
Video se načítá
Odrážejte se na skokanském můstku nad vanou jako malá roztomilá želva a vytvořte skokem co největší šplouchnutí :) Tato hra s krásnou grafikou, kde půjde hlavně o techniku výskoku a přípravu skoku do vody, se Vám bude určitě líbit.

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?

Domácí mazlíčci

25.9.2012
96%
Hra - Domácí mazlíčci
Video se načítá
Pořiďte si virtuálního domácího mazlíčka. Budete si moct vybrat mezi kočičkou a pejskem o které se potom budete starat. Zvířátka budou chodit po celém bytě a vy je budete muset jako ve skutečnosti krmit, hrát si s nimi a dobře o ně pečovat.

Brunette Girl Makeover

23.10.2012
80%
Hra - Brunette Girl Makeover
Video se načítá
Je tady slečna s krásnými hnědými vlasy, aby si od Vás nechala poradit, jaký má zvolit účes. Ten potom doplňte podle své fantazie šperky, oblečením a líčením. Jakou barvu stínů, linek, rtěnky nebo tvar řas a obočí zvolíte?

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.