Oblíbené hry

Hra - Domácí jahodová zmrzlina
Video se načítá
Máte v létě chuť na zmrzlinu? Naučte se ji sami vyrábět v domácích podmínkách. Tato hra Vás krok po kroku provede přípravou vynikajícího zmrzlinového dezertu.
Hra - Sářina lekce vaření - ovocný dort
Video se načítá
Je tady další recept od učitelky vaření Sáry. Tentokrát se naučíte péct výborný ovocný dort. První musíte udělat těsto a upéct samotný dortový základ. Potom je na řadě poleva a nakonec Vás čeká příprava ovoce a dokončení Vašeho krásného a chutného dezertu.
Hra - Sářina leklce vaření - těstoviny Carbonara
Video se načítá
Učitelka vaření Sára je tady zase, aby Vám tentokrát představila jeden z nejoblíbenějších a nejchutnějších receptů - těstoviny Carbonara. Postupujte přesně podle jejích pokynů v pravé části obrazovky a určitě zjistíte, že to není vůbec tak těžké. A protože je Sára přísná učitelka, budete si muset…

Pečování o prasátko

16.8.2012
78%
Hra - Pečování o prasátko
Video se načítá
Je tady další skvělá hra, ve které se budete starat o roztomilé zvířátko. Tím je tentokrát malé prasátko, se kterým proběhnete překážkovou dráhu, namydlíte ho, umyjete, usušíte, vmasírujete mu výživný olej a nakonec mu vyberete zajímavý klobouk nebo čepičku.

Pečování o želvu

9.3.2012
78%
Hra - Pečování o želvu
Video se načítá
Dokážete se správně postarat o želvičku? Zkuste to v této pěkné hře, která prověří vaši trpělivost i postřeh a obratnost. Želva je tu vážně jako živá a jistě potěší všechny milovníky a milovnice zvířat :)

Kelly Summer Jobs

21.4.2012
95%
Hra - Kelly Summer Jobs
Video se načítá
V této skvělé hře si budete moct vyzkoušet hned několik povolání, ve kterých budete sbírat cenné body. Budete pracovat v kadeřnictví, pekařství, cukrárně a salónu pro domácí mazlíčky. Která práce se Vám bude nejvíc líbit a kde se Vám nejlépe povede plnit rychle přání zákazníků?

Virtuální stěňátko

19.8.2012
93%
Hra - Virtuální stěňátko
Video se načítá
Toužíte po vlastním pejskovi, ale nemůžete ho mít? Nebo se Vám prostě jen líbí roztomilá štěňátka? Pak právě pro Vás je tady super hra, ve které budete pečovat o jednoho opravdu moc milého pejska. Budete ho hladit, krmit ho, mýt i ošetřovat. Nejen kvůli skvělé grafice si hru určitě užijete.

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?
Hra - Šachy online proti jiným
Video se načítá
Jistě znáte hru králů šachy, ve které se utkáváte na bojovém poli šachovnice se svým soupeřem jehož krále se snažíte svrhnout a svého naopak ubránit. V této hře budete moct navíc poměřit své síly s reálným soupeřem, kterého Vám vylosuje počítač nebo vyzvete přímo kamaráda.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.